Lignjelov 2014/15
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
Lignjelov 2014/15
Izgleda da so se lignji že začeli, ta teden na Krku vsak večer dva tri komadi, nekaj tudi solidne velikosti.
Lignji
Domačice.
Mislim, da se pravi lignjelov pripravlja pozno v jeseni.
Mislim, da se pravi lignjelov pripravlja pozno v jeseni.
lig
Ali je kakšna informacija, če lignji že kaj prijemajo v SLO morju?
Mislim, da je še malo hitro???
Mislim, da je še malo hitro???
Ko se napravi noč gremo nekam kjer mamo mir, spustimo luč na cca 70 cm, počakamo da privrejo gor, dvakrat zagrabimo z zajemalko in če je jupol kanta zvrhana lahko preostali ćas spijemo kakšen brizganec, pirček in nasekamo kakšno posušeno klobaso.
Če pa ne verjameš pa si poglej na youtube hidroglov ligth.
mile
muzičar iz Prlekije
ljubitelj dobre kapljice,kulinarike in morja
"boljše litrca v roki kot gajbica na strehi"
muzičar iz Prlekije
ljubitelj dobre kapljice,kulinarike in morja
"boljše litrca v roki kot gajbica na strehi"
lignji
Bravo mile..... 100 % zadetek ....
mile napisal/-a:Ko se napravi noč gremo nekam kjer mamo mir, spustimo luč na cca 70 cm, počakamo da privrejo gor, dvakrat zagrabimo z zajemalko in če je jupol kanta zvrhana lahko preostali ćas spijemo kakšen brizganec, pirček in nasekamo kakšno posušeno klobaso.
mile, ko bom šel na lignje te z veseljem povabim zraven
lignji september
Evo vam lignjelovci!
Lov 12.9.2014 ponoči do 2eh zjutri nenormalni pogoji za lovit(burja), nato idealno vreme! (vztrajnost šteje)
Točno 50 kom v eni noči. Res, da niso veliki, šteje pa vsaka glava.
Slike ne znam prilepit, tk da ko bom znal dobite. Če pa katerega (firbec matra) pa pošlji email in sliko pošljem.
lp, Zali
Aja pa še to: hvala mentorju, ki me je vzel lani decembra na izobraževanje na Kornate!
Evo najdu je sin kako se prilepi:http://postimg.org/image/8kiwu85nh/ Upam, da je
Lov 12.9.2014 ponoči do 2eh zjutri nenormalni pogoji za lovit(burja), nato idealno vreme! (vztrajnost šteje)
Slike ne znam prilepit, tk da ko bom znal dobite. Če pa katerega (firbec matra) pa pošlji email in sliko pošljem.
lp, Zali
Aja pa še to: hvala mentorju, ki me je vzel lani decembra na izobraževanje na Kornate!
Evo najdu je sin kako se prilepi:http://postimg.org/image/8kiwu85nh/ Upam, da je
Re: lignji september
zali napisal/-a:Evo vam lignjelovci!
Slike ne znam prilepit, tk da ko bom znal dobite. Če pa katerega (firbec matra) pa pošlji email in sliko pošljem.![]()
lp, Zali
Bravo, kje pa si lovil
oig.
Evo....se vidi, ko učenec vzame vajeti v roke..... jaz pa tole sezono do 10 kom. na noč....
Večna ZS...Zali.
Večna ZS...Zali.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost