Učenje.

Vse o ribolovu s kopnega, plovila ali podvodnem ribolovu. Dodate lahko tudi primerne lokacije in vaše izkušnje.

Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1

senožejc
Višji štabni vodnik

Učenje.

OdgovorNapisal/-a senožejc » Pe Sep 19, 2014 16:22

Lep pozdrau pred kratkim sem domov pripeljal elanov gliserček in ker bom meu sedaj možnost loviti ribe na morju ne samo v sladki vodi bi biu zelo vesel če bi me biu kdo pripravljen uzeti sabo na barko in me kaj poučiti o ribolovu na morju.
Ime mi je Rok star se 25 let delam kot strugar na cnc strojih prihajam iz Senožeč v prostem času rad ribarim sem prostovoljni gasilec,...

Na morju sem lovil samo enkrat z barko in to smo lovili sipe.
lp in mirno morje pa lep prijem :D
Uporabniški avatar
pajer1
Admiral
Kraj: Ljubljana, Marina Umag

Re: Učenje.

OdgovorNapisal/-a pajer1 » So Sep 20, 2014 06:00

senožejc napisal/-a:Lep pozdrau pred kratkim sem domov pripeljal elanov gliserček in ker bom meu sedaj možnost loviti ribe na morju ne samo v sladki vodi bi biu zelo vesel če bi me biu kdo pripravljen uzeti sabo na barko in me kaj poučiti o ribolovu na morju.
Ime mi je Rok star se 25 let delam kot strugar na cnc strojih prihajam iz Senožeč v prostem času rad ribarim sem prostovoljni gasilec,...

Na morju sem lovil samo enkrat z barko in to smo lovili sipe.
lp in mirno morje pa lep prijem :D

Lep pozdrav. Pred kratkim sem pripeljal domov elanov gliserček. Ker bom sedaj imel možnost loviti ribe na morju, ne samo v sladki vodi, bi bil zelo vesel, če bi me kdo vzel na ribolov z barko in me kaj poučil o ribolovu na morju.
Ime mi je Rok, star se 25 let, delam kot strugar na cnc strojih prihajam iz Senožeč. V prostem času rad ribarim, sem prostovoljni gasilec,...

Na morju sem lovil samo enkrat iz barke in smo lovili sipe.
lp in mirno morje, pa lep prijem.

Rok pozdravljen.

Dobrodošel na forumu.

Se pravi, postal si lastnik plovila, če prav razumem. Čestitam.

Malce sem slovnično popravil tvoj tekst v predstavitvi. V bodoče te prosim, da se pri pisanju držiš bolj knjižnjega jezika in ne pogovornega. Forum je le vseslovenski in sega celo preko meja, zato moramo pisati razumno vsem.

LP, pajer1, moderator

.
pajer 1

Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
aleks09
Admiral
Kraj: kras

OdgovorNapisal/-a aleks09 » So Sep 20, 2014 13:54

Prvo lep pozdrav "senožejcu" in dobrodošel na forumu iz Lokve. Upam, da veš, da nas je kar nekaj kraševcev na tem forumu. Sam sicer ne lovim s palico ne z barke, ne s kopnega. Z barke sem prvič in zadnjič ribaril pred cca 20 leti. Smo bili štirje na elanovem gliserčku z 10 ali 18 KM Tomosovim motorjem in lovili na globini cca 20 - 30 m. Za vabo smo imeli frišne sardelce. Ulovili smo nekaj ribonov in nekaj podobnega morskemu psu. Ko je kakšnemu prijelo oz. trznilo, smo ostali čim hitreje navijali svoje lakse in čakali, kaj bo kdo povlekel iz morja. Na koncu je bilo rib glih za eno predjed pri večerji. Ma ker smo vstali ob 4.30 in prišli nazaj ob cca 11.00 uri - skoraj žejni, se mi zato drugič, tretjič , .... ni dalo več vstat. In to je bilo to.

Lep pozdrav iz trenutno deževne Lokve - Aleks
Aja nekaj ti bom poslal še na ZS, "pajer1-ju" pa ne zameri, ker ti ni v celoti in pravilno popravil teksta :wink:

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta