Pozdravljeni, zanima me ali kdo mogoče ve ,kje kupiti past za morskega črva preko spleta.
Lp
Morski črv; PAST
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
Trapula
Sam imam te iz Vedrišove proizvodnje in jih lahko le pohvalim. Uporabno in delujoče res v praksi...Sem jih ujel že kar nekaj z namenom ribolova, tako da kontaktiraj - v mojem primeru smo se dogovorili celo za dostavo v LJubljano, ker je njegov poslovni partner iz naših krajev...LP
.
No ja, obe sta pasti, to je res.
Prva je brez veze. Nekaj zvitega, skrivljenega pleha, ki je samo za ulovit črvolovca na 20 EUR. Sploh se je pa ne da postavit na luknjo in je praktično odprta za vso "golazen".
Zavedaj se, da je v vodi vaba, ponavadi srdela, tudi vaba za druge organizme. Takoj so pri, na, v pasti šparčki, knezi, babice, gvatki, rakci intakodalje.
Te pasti ne maram, pa če mi daš še 100EUR poleg.
Druga je boljša, toda še vedno daleč od dobre.
Na drugo sem že lovil in je zadovoljiva.
Osebno imam pasti, ki imajo mehanizem za sprožitev pokrit s pleksijem.
Takih pasti nisem videl nikjer. Vse so narejene po naročilu. Najboljše izdelave je imel nek mojster iz Nove Gorice, ki je pa žal že nekaj časa napisan na kamnu.
Če si iz LJ, ali se ti da pridet v LJ, ti te druge posodim za kakih pol leta. po mojem imam dve, če ne tri. Pa prvo poiskusi in potem .....
Skratka, ne meči denarja stran, Raje skupaj spijva kofe, kakšno rečeva pa bodo cekini ostali za kaj uporabnega.
-
No ja, obe sta pasti, to je res.
Prva je brez veze. Nekaj zvitega, skrivljenega pleha, ki je samo za ulovit črvolovca na 20 EUR. Sploh se je pa ne da postavit na luknjo in je praktično odprta za vso "golazen".
Zavedaj se, da je v vodi vaba, ponavadi srdela, tudi vaba za druge organizme. Takoj so pri, na, v pasti šparčki, knezi, babice, gvatki, rakci intakodalje.
Te pasti ne maram, pa če mi daš še 100EUR poleg.
Druga je boljša, toda še vedno daleč od dobre.
Na drugo sem že lovil in je zadovoljiva.
Osebno imam pasti, ki imajo mehanizem za sprožitev pokrit s pleksijem.
Takih pasti nisem videl nikjer. Vse so narejene po naročilu. Najboljše izdelave je imel nek mojster iz Nove Gorice, ki je pa žal že nekaj časa napisan na kamnu.
Če si iz LJ, ali se ti da pridet v LJ, ti te druge posodim za kakih pol leta. po mojem imam dve, če ne tri. Pa prvo poiskusi in potem .....
Skratka, ne meči denarja stran, Raje skupaj spijva kofe, kakšno rečeva pa bodo cekini ostali za kaj uporabnega.
-
pajer 1
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti