Največja ????
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
Največja ????
pajer 1
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
kocka napisal/-a:Pošast, vidim pa , da imajo tudi dol bisere, ki imajo bolane komentarje.
Prav imaš.
V tem sodobnem svetu ima možnost komentiranja vsak bumbar.
Normalno razgledan človek se večinoma od komentiranja distancira, ker so take informacije samo informacije. Nič, ama nič se ne moreš okoristit, nič izgubit, .... samo veš in lahko o tem debatiraš če že nanese.
Vedeti je potrebno, da je življenje krog. Z začetkom in koncem. Vsi skupaj pa živimo v neki odvisnosti. V tem primeru lahko rečemo, da ima človek "srečo", ker nima naravnega sovražnika, oz. ni v prehranjevalni verigi. Samo čas je njegov "nasprotnik".
Konkretna tuna pa itak ni imela več veliko življenja pred seboj. Odšla bi po zakonu življenja, da vsak začetek ima svoj konec.
Da ne zafilozofiram preveč. S tem komentiranjem na netu je tako, da tudi na našem forumu "živi" kar nekaj takih "odvisnikov". Samo na tak način hranijo svoj ego.
Je treba ločit zrno od plev. Iz plevela ne zraste nič uporabnega!
Upam da ostaneš na nivoju in prav tako tudi večina članov.
.
pajer 1
Tak izlov ni problematičen...
Ampak tudi ti in vsi ostali... ah, ne bom dolgovezil...
Letos sem zelo "in" v tunolovu, niti enega primera ne poznam, da so spustili tuno!!!! TO pa je problem! Tuna je že nekaj let zaprta za rekreacijski lov, za komercialni lov pa so kvote majhne!!! Tunine pa na vsakem vogalu kolikor češ!!!
Ampak tudi ti in vsi ostali... ah, ne bom dolgovezil...
Letos sem zelo "in" v tunolovu, niti enega primera ne poznam, da so spustili tuno!!!! TO pa je problem! Tuna je že nekaj let zaprta za rekreacijski lov, za komercialni lov pa so kvote majhne!!! Tunine pa na vsakem vogalu kolikor češ!!!
Ne sodi me, dokler me ne spoznaš, ne podcenjuj me, dokler mi ne postaviš izziva in ne govori o meni, dokler ne govoriš z mano!
-
EL CAPITANO
- Admiral
- Kraj: Brezovica pri Lj.- Bunarina Pula
EL CAPITANO napisal/-a:Kot je meni poznano je pravi podatek preko 500kg pred Trstom že zelo dolgo nazaj .
Sorry ..ma morje pred Trstom ni hrvaško temveč italijansko
sicer pa se je o točnem kraju ulova treba dejansko vprašati..navajajo 10 milj pred Rovinjem.. kot je za njih normalno so verjetno vsaj nekaj milj ukradli oz. falili.. saj je njihovo morje (kot velikokrat navajajo) do sredine Piranskega zaliva (za njih seveda Savudrijska vala.. ha, ha, ha)... pa še malo čez tako za vsak slučaj, če se bodo morali umikati.. torej.. čisto možno, da je bil ulov - da je riba prijela v italijanskih oz.mednarodnih vodah potem pa je možno, da so jo odvlekli v njihove vode in tam dvignili.. La, la, la, bla, bla, bla
-
EL CAPITANO
- Admiral
aleks09 napisal/-a:EL CAPITANO napisal/-a:Kot je meni poznano je pravi podatek preko 500kg pred Trstom že zelo dolgo nazaj .
Sorry ..ma morje pred Trstom ni hrvaško temveč italijansko![]()
![]()
sicer pa se je o točnem kraju ulova treba dejansko vprašati..navajajo 10 milj pred Rovinjem.. kot je za njih normalno so verjetno vsaj nekaj milj ukradli oz. falili.. saj je njihovo morje (kot velikokrat navajajo) do sredine Piranskega zaliva (za njih seveda Savudrijska vala.. ha, ha, ha)... pa še malo čez tako za vsak slučaj, če se bodo morali umikati.. torej.. čisto možno, da je bil ulov - da je riba prijela v italijanskih oz.mednarodnih vodah potem pa je možno, da so jo odvlekli v njihove vode in tam dvignili.. La, la, la, bla, bla, bla![]()
![]()
![]()
Nekje v medijih sem zasledil , da je to podatek za Jadran . V članku pa se omenja Hrvaško morje ! Moja napaka !
FISHING & SAILING IS LIFE
-
EL CAPITANO
- Admiral
-
Daki
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta