RIBOLOV PRI KARLOBAGU

Vse o ribolovu s kopnega, plovila ali podvodnem ribolovu. Dodate lahko tudi primerne lokacije in vaše izkušnje.

Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1

IceSmoke
Višji štabni vodnik

RIBOLOV PRI KARLOBAGU

OdgovorNapisal/-a IceSmoke » So Maj 21, 2011 19:49

Pozdravljeni ! :D

Letos grem prvič na morje v Karlobag in me zanima če pozna gdo kakšno dobro lovišče ali nasplošno kakšna je ribičija v tem deli :D ??

Pa če ve gdo kakšne ribe se nahajajo na tem območju? če se najde kaka orada, ribon.... ---> skratka ribe s kamna .... ali pa se bi znalo ujet tudi kakšno roparco recimo lico ali gofa..... ali je možnost za kakšnega zobatca hehe :P :P

Hvala Lepa vsem za imformacije :D
------------------------------------------------------
I LovE SEA.... I LovE FISH.... I DON'T Love StorM....
Uporabniški avatar
bolid
Admiral
Kraj: Novo mesto
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a bolid » So Maj 21, 2011 19:56

Najde se orada, ribon , ligenj... skratka na tem delu je po mojih podatkih kar nekaj rib.Videli smo celo mečarico :shock: in včasih pridejo tudi delfini :wink:

Kje pa boste bili :?:
Ure dnevi leta tečejo....
Uporabniški avatar
MareC
Admiral
Kraj: Ljubljana... Otok

Re: RIBOLOV PRI KARLOBAGU

OdgovorNapisal/-a MareC » So Maj 21, 2011 19:59

IceSmoke napisal/-a:Pozdravljeni ! :D

Letos grem prvič na morje v Karlobag in me zanima če pozna gdo kakšno dobro lovišče ali nasplošno kakšna je ribičija v tem deli :D ??

Pa če ve gdo kakšne ribe se nahajajo na tem območju? če se najde kaka orada, ribon.... ---> skratka ribe s kamna .... ali pa se bi znalo ujet tudi kakšno roparco recimo lico ali gofa..... ali je možnost za kakšnega zobatca hehe :P :P

zubatca-hahahaha

fantin poznam terene u nulo ampak to je par let kruzanja in tisoće potopov zato teh(in drugih ) pozicij ne izdam niti za jurja

a ni najlažje, da ti nekdo pove kam na lov

pejd sam in išči, pa uči se in zapomni si

toliko o pozicijah :evil:
IceSmoke
Višji štabni vodnik

Re: RIBOLOV PRI KARLOBAGU

OdgovorNapisal/-a IceSmoke » Ne Maj 22, 2011 00:05

MareC napisal/-a:
IceSmoke napisal/-a:Pozdravljeni ! :D

zubatca-hahahaha

fantin poznam terene u nulo ampak to je par let kruzanja in tisoće potopov zato teh(in drugih ) pozicij ne izdam niti za jurja

a ni najlažje, da ti nekdo pove kam na lov

pejd sam in išči, pa uči se in zapomni si

toliko o pozicijah :evil:

Vprašal sem zato ker je nakoliko lažje začeti z ribolovom če ti negdo pove katere ribe se nahajajo v tem delu :D zakaj bi mogo prvo ¸leto sam iskat da bi najdo če mogoče že gdo pozna mesto :D

IceSmoke
Višji štabni vodnik

OdgovorNapisal/-a IceSmoke » Ne Maj 22, 2011 00:10

oziroma oprostite mogoče smo se malo narobe razumeli :D nisem točno mislil da mi boste povedali pri keri skali naj lovim.... predvsem sprašajum za vrste rib na tem obmučju :D da sploh vem kaj lahko lovim.. :P

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost