Najboljsa trgovina za ribolov in lov na Floridi
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
Najboljsa trgovina za ribolov in lov na Floridi
Nazadnje spremenil robbie, dne Sr Jan 04, 2012 00:33, skupaj popravljeno 1 krat.
- Nikola T.
- Admiral
- Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
- Kontakt:
Robbie: Malo čudno, da za prvi post hvališ trgovino. Kdo si?
Ni ravno najboljša za ribičijo je pa vsekakor OGROMNA. Locirana je poleg intracoastal highway v Forth Lauderdaleu nasproti IGFA muzeja. Sem že bil v njej in moram reči, da je fantastična. V njej imajo vse za prosti čas lov, ribolov, kajaking, hiking, boating... Oblačila imajo zares fantastična. Najraje nosim oblačila za vsak dan katera sem kupil (kupujem) prav tam.
Tole pa je IGFA muzej samo 100m od trgovine.
V Basspro trgovini - umetna vaba za troling
Kot vem je obiskovalec tudi 4Tuna kadar je tam v bližini.
Za ribičijo bolj specialne zadeve pa sem dobil v Captain's Harry v Miamiju.
LP NT
Ni ravno najboljša za ribičijo je pa vsekakor OGROMNA. Locirana je poleg intracoastal highway v Forth Lauderdaleu nasproti IGFA muzeja. Sem že bil v njej in moram reči, da je fantastična. V njej imajo vse za prosti čas lov, ribolov, kajaking, hiking, boating... Oblačila imajo zares fantastična. Najraje nosim oblačila za vsak dan katera sem kupil (kupujem) prav tam.
Tole pa je IGFA muzej samo 100m od trgovine.
V Basspro trgovini - umetna vaba za troling
Kot vem je obiskovalec tudi 4Tuna kadar je tam v bližini.
Za ribičijo bolj specialne zadeve pa sem dobil v Captain's Harry v Miamiju.
LP NT
re
nic ni cudno,kar nekaj mojih kolegov je clanov tu gor na tem portalu morjepolovec ze dolgo casa in me sprasujejo kake so cene spul in ostalega ribiskega pribora tu na Floridi in sem to objavil, da se lahk ostali vidite...ne vem kaj je to cudno, ce vam ponudim kaksno dobro informacijo iz Floride
- Nikola T.
- Admiral
- Kontakt:
Super Robbie sem najprej pomislil, da gre samo za google prevod in objavo reklame, ker gre pač za objavo št. 1. pod imenom Robbie. Samo zato sem malce podvomil. Nisi odgovorl na moje vprašanje. Živiš tam občasno ali kako?
Trgovino pa poznam zelo dobro. In sedaj naročim srajce kar po netu. Žena mi je namreč vrgla stran eno ki sem jo čisto znucal, potem sem pa naročil cel paket istih, da vidiš halo. Pa ne že spet je rekla. hahaha
LP NT
Trgovino pa poznam zelo dobro. In sedaj naročim srajce kar po netu. Žena mi je namreč vrgla stran eno ki sem jo čisto znucal, potem sem pa naročil cel paket istih, da vidiš halo. Pa ne že spet je rekla. hahaha
LP NT
Nazadnje spremenil Nikola T., dne Sr Jan 04, 2012 00:22, skupaj popravljeno 1 krat.
re
ja,tu zivim
evo to je pa nasa stran Alpska mornarica na Kornatih
http://www.panoramio.com/user/1640954?c ... oto_page=1
evo to je pa nasa stran Alpska mornarica na Kornatih
http://www.panoramio.com/user/1640954?c ... oto_page=1
re
hahaha, nesrece se dogajajo ............

- Nikola T.
- Admiral
- Kontakt:
Super vedeti.
Nazadnje sem tam iskal neke gamekatsu trnke in ker dobro poznaš trgovino veš, da je samo oddelek z trnki velik kot kakšen Merkur v BTC in če verjameš imeli so čisto vse trnke razen točno teh, ki sem jih iskal. No potem so malo pobrskal in sem dobil zadnji paketek in takrat sem bil prepričan, da je to zares pravi Big Game trnk, ker če ne bi bil odličen ne bi bil EDINI od tisočev razprodan.
Impresioniral me je oddelek z ribiškimi palicami. Mislim, da je oddelek tako velik kot pol Merkatorja v Šiški. Zares noro. Prvovrstna oblačila pa so tako odlično narejena, da ko enkrat veš svojo številko obseg pasu in dolžino hlačnic ne rabiš niti probat, ker vse paše brez pardona. To ni tako kot pri nas, ko praktično ne najdeš hlač, ki bi bile ko ulite ali pa da jih ne bi moral krajšat. Vedno sem sovražil kupovati oblačila tam pa sem prvič užival, ker je bilo vse kot ulito ko enkrat veš cifre.
Kje živiš točneje? Me zanima, ker sem kar nekaj prevozil tam. Plan imam za letos jeseni, da grem na sejem v FL.
LP NT
Nazadnje sem tam iskal neke gamekatsu trnke in ker dobro poznaš trgovino veš, da je samo oddelek z trnki velik kot kakšen Merkur v BTC in če verjameš imeli so čisto vse trnke razen točno teh, ki sem jih iskal. No potem so malo pobrskal in sem dobil zadnji paketek in takrat sem bil prepričan, da je to zares pravi Big Game trnk, ker če ne bi bil odličen ne bi bil EDINI od tisočev razprodan.
Impresioniral me je oddelek z ribiškimi palicami. Mislim, da je oddelek tako velik kot pol Merkatorja v Šiški. Zares noro. Prvovrstna oblačila pa so tako odlično narejena, da ko enkrat veš svojo številko obseg pasu in dolžino hlačnic ne rabiš niti probat, ker vse paše brez pardona. To ni tako kot pri nas, ko praktično ne najdeš hlač, ki bi bile ko ulite ali pa da jih ne bi moral krajšat. Vedno sem sovražil kupovati oblačila tam pa sem prvič užival, ker je bilo vse kot ulito ko enkrat veš cifre.
Kje živiš točneje? Me zanima, ker sem kar nekaj prevozil tam. Plan imam za letos jeseni, da grem na sejem v FL.
LP NT
re
Tudi jaz sem parkrat sel tja s familijo,sedaj pa moji dve punci noceta vec it z menoj,ker lahko v tej trgovini prezivim pet ur, za njuji je pa vse to cisto out in se dolgocasita.Sedaj pa grem tja ponavadi sam, vmes se kaj pojem v tej restavraciji v trgovini, pa se vsak teden imajo kaksno novo predstavitev,stari ribice te ucijo kako se kaj uporablja itd....skratka vsak teden se kaj dogaja
Zivim tu v Fort Lauderdalu
Zivim tu v Fort Lauderdalu
re
ce prides sem si planiraj da prides oktobra ko je tu v Fort Lauderdale najvecji navticni sejem na svetu , jaz sem letos bil, je res kaj za videt, tudi vse pomembne trgovine z ribisko opremo so takrat tu
http://www.showmanagement.com/fort_laud ... 011/event/
http://www.showmanagement.com/fort_laud ... 011/event/
- Nikola T.
- Admiral
- Kontakt:
Da prav na tem sejmu sem bil.
Bival sem v Ramada Plazza, ki je na križišču Holywood Bulevarda in North Ocean Drivea na Holywood Beach južno od glavnega pristanišča Forth Lauderdalea. Drugje nisem našel dostojnih sob v času sejma.
Link na maps BassPro shop. severno od parkirišča pa je muzej.
LP NT
Bival sem v Ramada Plazza, ki je na križišču Holywood Bulevarda in North Ocean Drivea na Holywood Beach južno od glavnega pristanišča Forth Lauderdalea. Drugje nisem našel dostojnih sob v času sejma.
Link na maps BassPro shop. severno od parkirišča pa je muzej.
LP NT
re
jaz pridem aprila v Slovenijo in upam, da bomo s kapetanom Ervinom( bostjan 9 na tem forumu ) in naso druzbo cimvec lovili na Kornatih, oktobra bom pa seveda ze nazaj na Floridi, seveda se vidimo
Lp
Lp
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov