Privez v istri
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
No, da malo poročam, ta Ecio v NG je prfuknjen, klical sem ga že 3x in sploh se ne zna pogovarjati po telefonu. Prvič se mi je drl v telefon"čiji si", "ništa neznam"... drugič sem mu razložil vse lepo in prav, pa da smo izven sezone, pa da kadarkoli, pa je rekel, da o temu ne ve nič... Potem ga nikoli ni tam niti, ko so uradne ure, ko ga dobiš na telefon pove še, da nije tamo in da ne ve nič o temu... Na luški pravijo, da imajo prostor saj je sezone konec, ampak vse se moraš zmeniti z Eciom... Pa smo spet pr norcih.
Saj vem, da so vsi iz tega foha malo posebni in imam veliko potrpljenja, samo... Zdej mi proba znanec v NG-ju urediti randevu z njim če mu bo v živo kaj bolj jasno.
Saj vem, da so vsi iz tega foha malo posebni in imam veliko potrpljenja, samo... Zdej mi proba znanec v NG-ju urediti randevu z njim če mu bo v živo kaj bolj jasno.
Wellcraft 2600 Martinique
A govoriš za mandrač, ali marino?
Nazadnje spremenil H2O, dne To Sep 13, 2011 09:46, skupaj popravljeno 1 krat.
- bluesky
- Viceadmiral
- Kraj: Ljubljana Šentvid
- Kontakt:
No. 1 napisal/-a:No, da malo poročam, ta Ecio v NG je prfuknjen, klical sem ga že 3x in sploh se ne zna pogovarjati po telefonu. Prvič se mi je drl v telefon"čiji si", "ništa neznam"... drugič sem mu razložil vse lepo in prav, pa da smo izven sezone, pa da kadarkoli, pa je rekel, da o temu ne ve nič... Potem ga nikoli ni tam niti, ko so uradne ure, ko ga dobiš na telefon pove še, da nije tamo in da ne ve nič o temu... Na luški pravijo, da imajo prostor saj je sezone konec, ampak vse se moraš zmeniti z Eciom... Pa smo spet pr norcih.
Plačaj mu eno pivo v sosednjem bifeju. Vse bo drugače.
BlueSky
No. 1 napisal/-a:Vem, ampak kam greš v marino v mesto, na pomol... komu plačaš, kaka je tarifa? Matr, sam pjr mi je jasn
Evo najlažje ti bo če greš v Novigrad, vežeš na bojo takoj za valobranom (pred vhodom v marino). Cena na boji pride mislim, da 10-15 kun/m (odvisno kakšne volje je ko pride kasirat), če pa hočeš bit na muringu pa imet vodo in elektriko se pa lahko vežeš na valobran (muring) je pa cena priveza malenkost višja.
Če rabiš samo za čez vikend, se ti ne splača kregat pa komlicirat. Vežeš na bojo, popoldne se bo pa itak možakar sam oglasil pa ti zaračunal.
Jaz ta sitem kar dostikrat prakticiram, če se slučajno ne zataknem v Červobilu.... sam to je pa pol čist druga zgodba...
Veter v laseh, travarca v zobeh 
u-r-o-s napisal/-a:"Červaraši" kakšno je kaj stanje pri vas v marini?
Za drugo leto iščem en vez za 13m, ma kdo kakšne VIP karte?
Jaz ti mojega oddam. Vstopnina je znana
Jih imam že poln k.rac njih in tistih Vukovarcev. Ni vikenda, da nekaj ne izgine
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov