Srečanja Morjeplovcev
Moderator: moderator
Jaz sem absolutno za, da se naredi piknik, samo napisal sem, da mogoče odpovemo, če ni preveč interesa...
Nekako se mi zdi, da je takih srečanj vse več in potem so ljudje že malce naveličani. Klasični četrtek je vedno fajn, malce večerjice, par deci vinčka in dober navtični čvek.
Piknik pa je že večji zalogaj, potrebne je kup organizacije, potem pa če ni ljudi se nekako ne splača. Za 15 ljudi je bolje, da gremo v gostilno...
Nekako se mi zdi, da je takih srečanj vse več in potem so ljudje že malce naveličani. Klasični četrtek je vedno fajn, malce večerjice, par deci vinčka in dober navtični čvek.
Piknik pa je že večji zalogaj, potrebne je kup organizacije, potem pa če ni ljudi se nekako ne splača. Za 15 ljudi je bolje, da gremo v gostilno...
Da malo razrajcamo tiste, ki se še niso odločili
http://www.morjeplovec.net/index.php?option=com_content&view=article&id=115:morjeplovski-kostanjev-piknik&catid=34:novice&Itemid=53
http://www.morjeplovec.net/index.php?option=com_content&view=article&id=115:morjeplovski-kostanjev-piknik&catid=34:novice&Itemid=53
clipper napisal/-a:To je vse lepo in prav, zanima me ali je lokacija rezervirana![]()
![]()
Glede organizacije pa ni odziva
Vse je še v zraku, admin je povedal, da se mu organizacija piknika ne zdi smiselna za 15 ljudi, oz. za tolikšno število, kot nas je do sedaj izrazilo interes. S tem se nekako strinjam, to sta za mizo ali dve ljudi...
Mogoče kaka promocija dogodka na prvi strani tudi nebi škodila. Pa kakšen mail obvestilo članom foruma tudi pomaga.
Škoda ker ne povabite tudi tiste, ki še niso formalno morjeplovci.
Ta skupina, v katero trenutno sam spadam, je izredno hvaležna za poslušanje raznoraznih morjeplovskih bučk, resnih in uporabnih nasvetov, popotovanj in prigod. Vprašte clipperja. Temu sem izstrelil v enem dnevu 1000 morjeplovskih vprašanj. Na momente se mi je zdelo, da me bo vrgel kar v morje.
Tako se dobite sami stari mački pol valda, da po določenem času postane vse skupaj najbrž tudi odveč.
Škoda ker ne povabite tudi tiste, ki še niso formalno morjeplovci.
Ta skupina, v katero trenutno sam spadam, je izredno hvaležna za poslušanje raznoraznih morjeplovskih bučk, resnih in uporabnih nasvetov, popotovanj in prigod. Vprašte clipperja. Temu sem izstrelil v enem dnevu 1000 morjeplovskih vprašanj. Na momente se mi je zdelo, da me bo vrgel kar v morje.
Tako se dobite sami stari mački pol valda, da po določenem času postane vse skupaj najbrž tudi odveč.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta