Lignjelov , 19.11. 2011
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
Kako je kaj s kalamari pri nas???
Jaz v zadnjih 2 tednih nimam sreče. Recimo včeraj sem z obale ulovil samo 1 kalamara in 2 sipe med 15-to in 21-to uro.
Teden prej, v nedeljo popoldne z barke, ven bele boje v koprskem zalivu 2 kalamara.
Ni še pravi čas, sem prepozen, ni prava luna??
Kakšne vabe uporabljate??
A se res obnesejo bolje tiste mehke z silikonom??
Sam uporabljam spodaj svinec 35-50g, 30-40cm višje 1 ribica in 50cm višje še ena. Na barvo ne dajem pomena.
L.p.
Jaz v zadnjih 2 tednih nimam sreče. Recimo včeraj sem z obale ulovil samo 1 kalamara in 2 sipe med 15-to in 21-to uro.
Teden prej, v nedeljo popoldne z barke, ven bele boje v koprskem zalivu 2 kalamara.
Ni še pravi čas, sem prepozen, ni prava luna??
Kakšne vabe uporabljate??
A se res obnesejo bolje tiste mehke z silikonom??
Sam uporabljam spodaj svinec 35-50g, 30-40cm višje 1 ribica in 50cm višje še ena. Na barvo ne dajem pomena.
L.p.
Ligenj
Bravo Roman......
....to je tisti, za katerega si mislil, da se ti je hubotnica obesila na skosavico in si ga nato 5 minut vlekel iz globine in imel na koncu cel prst porezan od laksa....
Zakaj pa še one tri ....največje nisi dal na forum....
aja boš kasneje, ko se bo debata še bolj razvila....PAMETNO ROMAN.
l.p. 9
....to je tisti, za katerega si mislil, da se ti je hubotnica obesila na skosavico in si ga nato 5 minut vlekel iz globine in imel na koncu cel prst porezan od laksa....
Zakaj pa še one tri ....največje nisi dal na forum....
aja boš kasneje, ko se bo debata še bolj razvila....PAMETNO ROMAN.
l.p. 9
slike...
Bravo tex....lep primerek...jedlo 10 ljudi??????
Hvala Mama Micka....po dolgem času ena prijazna beseda....
p.s. - Tex....
jaz bi že limal, imam še dosti tega na zalogi, vendar žal moj računalnik nima tistega programa ....( lepilnik gfotografij) .... žal.....
še sreča, da imam Romana 1, Bolida in PAPA, jih bom pa še kdaj prosil..
Lep Koroški pozdrav VSEM.....pri nas je sončno.......
NA MORJU JE PA BAJE 15 oC...... ma, me jezi, da nimam cajta ta vikend....
l.p. b9
Hvala Mama Micka....po dolgem času ena prijazna beseda....
p.s. - Tex....
jaz bi že limal, imam še dosti tega na zalogi, vendar žal moj računalnik nima tistega programa ....( lepilnik gfotografij) .... žal.....
še sreča, da imam Romana 1, Bolida in PAPA, jih bom pa še kdaj prosil..
Lep Koroški pozdrav VSEM.....pri nas je sončno.......
NA MORJU JE PA BAJE 15 oC...... ma, me jezi, da nimam cajta ta vikend....
l.p. b9
lepilnik fotografij ima vsak računalnik ki ima dostop do interneta. Registriraj se na www.shrani.si in enostavno nalagaš fotografije.
@bostjan9
saj bos videl, da nisem slab. Resnicno sem vesel ulovov, večji, kot so bolje, vendar v okviru športnega ribolova. Ko enkrat postane cilj ulov sam si pa ze "kočar". Sem se ti pa ze tudi opravicil, ker sem napisal grdo glede zubatca. Obenem pa sem hotel dobro, ker na sliko se lahko kdo spotakne...
Se veliko ulovov, lovi se zame, ker jaz ne morem
saj bos videl, da nisem slab. Resnicno sem vesel ulovov, večji, kot so bolje, vendar v okviru športnega ribolova. Ko enkrat postane cilj ulov sam si pa ze "kočar". Sem se ti pa ze tudi opravicil, ker sem napisal grdo glede zubatca. Obenem pa sem hotel dobro, ker na sliko se lahko kdo spotakne...
Se veliko ulovov, lovi se zame, ker jaz ne morem
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost