SREČANJE VSEH V PORTOROŽU ---- KANTINA KAMIN
Moderatorji: moderator2, moderator, theDamjan
-
delfino
- Višji štabni praporščak
- Kraj: Piran
- Kontakt:
NAJPREJ PRAV VSEM ŽELIM VSE, VSE NAJLEPŠE V NOVEM LETU 2012
ČIMVEČ SREČNIH URIC NA PLOVILIH IN UŽITKOV NA MORJU
V januarju vam lahko organiziram srečanje pri meni v KANTINI KAMIN -
poleg avditorija, nad avtobusno postajo.. več ali manj vsete za lokacijo
saj se marinada osvija v avditoriju,
Počaščen bom če vas bom lahko gostil in srečal ....
Naj me kdo pokliče,, glede organizacije na tel 052-60-20-70 -- Andrej---
VABLJENI.... LP
ČIMVEČ SREČNIH URIC NA PLOVILIH IN UŽITKOV NA MORJU
V januarju vam lahko organiziram srečanje pri meni v KANTINI KAMIN -
poleg avditorija, nad avtobusno postajo.. več ali manj vsete za lokacijo
saj se marinada osvija v avditoriju,
Počaščen bom če vas bom lahko gostil in srečal ....
Naj me kdo pokliče,, glede organizacije na tel 052-60-20-70 -- Andrej---
VABLJENI.... LP
-
delfino
- Kontakt:
POTRJENO JE 12. 01. V PORTOROŽU, KANTINA KAMIN, POLEG AVDITORTIJA
NAD AVTOBUSNO POSTAJO, JAVITE MI, DA VAM ZRIHTAM PARKING, ZA KANTINO, OB AVDITORIJU.......
SORRY MOJA TEL. ŠT. 051- 60-20.70
nisem bil še nikoli na vašem srečanju, naj mi prosim nekdo javi, kakšna je vaša ustaljena navada.....
VABLJENI,,,
ravno zdajle, prišel sem domov ob 03. 20 min, sem posredoval, policiji, ko sem se peljal proti piranu je na morju zasvetila signalna raketa, nekje na pol poti od punte proti monfalkonu, malo južno, sem iz terase usmeril policijski čoln... je mogla biti večja barka,,, upam, da bodo uredu rešili...
lep pozdrav vsem ... se bom potrudil z mojo posadko....Andrej
NAD AVTOBUSNO POSTAJO, JAVITE MI, DA VAM ZRIHTAM PARKING, ZA KANTINO, OB AVDITORIJU.......
SORRY MOJA TEL. ŠT. 051- 60-20.70
nisem bil še nikoli na vašem srečanju, naj mi prosim nekdo javi, kakšna je vaša ustaljena navada.....
VABLJENI,,,
ravno zdajle, prišel sem domov ob 03. 20 min, sem posredoval, policiji, ko sem se peljal proti piranu je na morju zasvetila signalna raketa, nekje na pol poti od punte proti monfalkonu, malo južno, sem iz terase usmeril policijski čoln... je mogla biti večja barka,,, upam, da bodo uredu rešili...
lep pozdrav vsem ... se bom potrudil z mojo posadko....Andrej
-
delfino
- Kontakt:
KANTINA KAMIN V PORTOROŽU POLEG AVDITORIJA
ZA OGLED ŠE POVEZAVA NA FACEBOOKU - OD DANES NAPREJ....
http://www.facebook.com/#!/pages/Tavern ... &filter=12
http://www.facebook.com/#!/pages/Tavern ... &filter=12
Re: SREČANJE VSEH V PORTOROŽU ---- KANTINA KAMIN
delfino napisal/-a:
Za nekatere čudna. Jemo zelo malo, pijemo pa v zmernih grosističnih količinah. Aja pa ob 5-ih zjutraj se nam prebudi želja po petju
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
Re: SREČANJE VSEH V PORTOROŽU ---- KANTINA KAMIN
kr en napisal/-a:delfino napisal/-a:
Za nekatere čudna. Jemo zelo malo, pijemo pa v zmernih grosističnih količinah. Aja pa ob 5-ih zjutraj se nam prebudi želja po petju
Da ti jaz objasnim naš protokol ob druženju, ker drugi nimajo "časa".
Preproga sinje modre barve širine 2,5 metra in najmanj 5 metrov dolžine. Na začetku preproge 2 hostesi, ki nudita "welkom drink". V predprostoru je garderoba z dvema hostesama in veliko obešalniki.
Po dobrodošlici stoječi "party" s "fingerfood" prigrizki in penino.
Po njem nas čaka banketna miza T oblike. Posedemo po protokolarnem redu.
Postrežba skrbno izbranih jedi na pladnjih. Solatni bife. Pijačo nudijo natakarji direktno pri mizah.
Sladica in sadje se postreže kot čajanka.
Kava se ne streže pri mizah, samo v aperitiv baru.
Brez "dižestiva" ne gremo domov, ki je lahko postrežen v predverju, ker morajo pripravit mize za zajtrk, saj so prvi gosti že vstali.
Najpomembneje pa je za nekatere , da vse skupaj, suma sumarum,
ne sme preseči 8, 44 EUR-a na osebo.
Ponavadi je manj, toda Portorož je le SLO Monte carlo.
Po druženju se organizira prevoz do Letališča Portorož, kjer nas Lauda air zvozi domov.
Takole je to!
Takle mamo, za ta dnar je to to!
LP
.
pajer 1
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Haha Pajer, kdaj pa si doživel tak protokol?
Sicer imamo zelo slabe izkušnje s primorskim gostiteljem Lambada iz Strunjana. Ne bom ti pisal podrobnosti, ker jih lahko sam prebereš na tem forumu.
Epilog je ta, da sem 1000%, da od takrat ni bilo tam nobenega Morjeplovca več. Upam, da boš uspel pripraviti srečanje,ki bo všeč večini. S tem si boš kupil krasno popotnico za naslednja srečanja
(in seveda vmesne obiske Morjeplovcev).
Da ne bom nakladal preveč: jaz z mojima vsekakor pridem, saj mi je blizu.
Pa računaj tudi na Vala in na ta luštno Sandiko
Sicer imamo zelo slabe izkušnje s primorskim gostiteljem Lambada iz Strunjana. Ne bom ti pisal podrobnosti, ker jih lahko sam prebereš na tem forumu.
Epilog je ta, da sem 1000%, da od takrat ni bilo tam nobenega Morjeplovca več. Upam, da boš uspel pripraviti srečanje,ki bo všeč večini. S tem si boš kupil krasno popotnico za naslednja srečanja
(in seveda vmesne obiske Morjeplovcev).
Da ne bom nakladal preveč: jaz z mojima vsekakor pridem, saj mi je blizu.
Pa računaj tudi na Vala in na ta luštno Sandiko
Delfino, najprej hvala za organizacijo!
Kar pa se tiče našega druženja oziroma rednih srečanj, pa je tako, da radi malo popapcamo. Pri tem nismo izbirčni, enkrat smo na lignjih, drugič na pohanem piščancu, tretjič na "finger food"-u. Vse kar boš ponudil bomo z veseljem pojedli. Popijemo zmerno grosistično, kot je rekel Kr en.
Težili ti bomo od 19:00 ure, pa nekje do 23 ali polnoči. Naprej mogoče ostane samo še kakšen, ki gre domov z Lauda Air, ostali, ki pa vozimo po cestah, pa bomo pobegnili do te ure, saj je potrebno priti domov in naslednji dan na šiht.
Cenovno smo ponavadi nekje na 15 EUR za hrano in osnovno pijačo, včsih zalutamo tudi na 20, smo pa bili tudi že na 32 EUR po osebi, vendar tega nočemo več!
Je pa sedaj vprašanje koliko nas bo... Fantje, prosim potrdite svojo udeležbo čim prej, da bo Delfino lažje organiziral... Predvidevam, da nas bo okrog 25.
Se jutri slišiva po telefonu okrog ostalega...
Kar pa se tiče našega druženja oziroma rednih srečanj, pa je tako, da radi malo popapcamo. Pri tem nismo izbirčni, enkrat smo na lignjih, drugič na pohanem piščancu, tretjič na "finger food"-u. Vse kar boš ponudil bomo z veseljem pojedli. Popijemo zmerno grosistično, kot je rekel Kr en.
Težili ti bomo od 19:00 ure, pa nekje do 23 ali polnoči. Naprej mogoče ostane samo še kakšen, ki gre domov z Lauda Air, ostali, ki pa vozimo po cestah, pa bomo pobegnili do te ure, saj je potrebno priti domov in naslednji dan na šiht.
Cenovno smo ponavadi nekje na 15 EUR za hrano in osnovno pijačo, včsih zalutamo tudi na 20, smo pa bili tudi že na 32 EUR po osebi, vendar tega nočemo več!
Je pa sedaj vprašanje koliko nas bo... Fantje, prosim potrdite svojo udeležbo čim prej, da bo Delfino lažje organiziral... Predvidevam, da nas bo okrog 25.
Se jutri slišiva po telefonu okrog ostalega...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost