SREČANJE VSEH V PORTOROŽU ---- KANTINA KAMIN
Moderatorji: moderator2, moderator, theDamjan
popravljam prijavo
Mile 1x
Silvio 1x
Fantje Prlekija raztura- malo poglejte razdaljo - čista diagonala do Lotmerka-
Priletimo z Janadino AirBussom. naj čaka na pumpi v Portorožu sixpack, da bomo lahkom poleteli nazaj.
Mile 1x
Silvio 1x
Fantje Prlekija raztura- malo poglejte razdaljo - čista diagonala do Lotmerka-
Priletimo z Janadino AirBussom. naj čaka na pumpi v Portorožu sixpack, da bomo lahkom poleteli nazaj.
mile
muzičar iz Prlekije
ljubitelj dobre kapljice,kulinarike in morja
"boljše litrca v roki kot gajbica na strehi"
muzičar iz Prlekije
ljubitelj dobre kapljice,kulinarike in morja
"boljše litrca v roki kot gajbica na strehi"
admin napisal/-a:Potrjeno! Se pravi, 12.1.2012 smo ob 19:00 uri v Portorožu!
Torej air-bus poleti iz Zagorja ob 16-ih, V Litiji ob 16:15 vskoči jest (pr lap), na Zgornjem Logu short drink (Jeger-cola), v Šentjakobu na avocesto. Kratek postanek v Kozini (V8 bar), pol se bo pa itak že peklo, da bomo ob 19-ih v Portorožu.
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
-
delfino
- Višji štabni praporščak
- Kraj: Piran
- Kontakt:
srečanje v četrtek
pri vratih je zlata tablica z napisom -- MORJEPLOVEC...
Vvsem skupaj v pozdrav
Vvsem skupaj v pozdrav
Admin, če bo taka klapa kot se sedaj kaže, lahko prideš tudi v petek. Izgleda, da bomo še tamadmin napisal/-a::(![]()
![]()
Jaz sem pa močno žalosten!
V četrtek me ne bo...![]()
![]()
![]()
Danes okrog poldne je v 3 minutah padla odločitev, da moram nujno na reševanje nekih problemov v Copenhagnu... Jutri zgodaj zjutraj že letim in se vrnem v petek popoldan...
LEPO SE IMEJTE! Se javim...
-
delfino
- Višji štabni praporščak
- Kraj: Piran
- Kontakt:
SREČANJE VSEH V PORTOROŽU ---- KANTINA KAMIN
Dobrodošli vsi inštrumenti....
jaz imam, pozavno,,, kitaro,,, ukulele,,,, verjetno pride še en moj prjatu s klavirsko harmoniko...
lp
jaz imam, pozavno,,, kitaro,,, ukulele,,,, verjetno pride še en moj prjatu s klavirsko harmoniko...
lp
gregor.n napisal/-a:LAUDA AIR, a bi bil možen krožni let čez Trst-Motomarine? Ampak bi mogli bit dol pred 19. A bi blo možn spustit kako "tankštelo" po poti, al mormo na vsaki tankat?![]()
lpg
Evo stewardese
Takoj, ko se javi, ima že kaprice
ad 1: Kar se tankštel tiče, jih lahko spustimo, če boste imeli substance s seboj v avtu. Ker žejen in trezen po megli s turbolenco letet ne upam
ad 2: V Trst se ne bomo spušal, lahko pa zakrožimo nad njim, ti pa izkočiš s padalom.
Na tistem kurcevem Ronchi ju vedno falim pisto
P.S.
Zaradi spremembe plana leta predlagam drugo (zgodnejšo) uro vzleta. Kdaj pa bi se, cenjeni potniki, lahko poslovili od svojih ljubih žena
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov