SREČANJE VSEH V PORTOROŽU ---- KANTINA KAMIN
Moderatorji: moderator2, moderator, theDamjan
jest napisal/-a:Ma dejmo vzletet ob 15.00.Nekaj za stevardeso reskirajmo,saj nas bo pol skoz stregla
Sklep :
Ker imam ob 15-ih pogreb v Litiji, bo rezervni pilot vzletel ob 15:15 iz Zagorja. Ob 15:30 pobere še naju v Litiji in direktno na Ronchi.
Na air-busu (bussines class) so Ben, Sundancer, gregor.n, jest in kr en.
P.S. Pritožba zoper ta sklep ne zadrži izvržbe !
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
- Novinec
- Admiral
- Kraj: Sailing on the world
- Kontakt:
primula napisal/-a:Evo na, cim malo odneses pete, pa ti Morjeplovci masovno zdrvijo na morje. Tokrat me zal ne bo, imejte se krasno.
Do zacetka marca bom prezimil na tem vrtu.
Naslov: Lamai, Koh Samui-temp.od 25-30C
Uživajta!!!
"Morje je med vsemi opojnostmi najbolj opojno!"
...........................................................(J.H.)
...........................................................(J.H.)
-
delfino
- Višji štabni praporščak
- Kraj: Piran
- Kontakt:
srečanje v četrtek
PO VSEH PRIJAVAH SODEČ VAS BO KAKŠNIH 50....
Nikola Tesla napisal/-a:Pridem.
Prosim koga iz Lj ali okolice, da bi me vzel v eno smer, kajti ostanem na obali. Pred prihodom v Portorož bi moral na barki (marina Izola) pustiti prtljago. Upam, da se me kdo usmili.
LP NT
Tudi jaz te lahko potegnem ce greva lahko okoli 1530 iz Lj.... Se mal biznisa spotoma
Sm jo prpelu da bo kuhala kt mami, pa je pila kt ati...
- Nikola T.
- Admiral
- Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
- Kontakt:
Bladzo in Matejc hvala obema.
SUPER
Na ZS sem Vama poslal svoj telefon. Prosim pošljita mi še vidva kontakt.
Ker tako zgodaj ne bom mogel iz Lj. se priporočam, da bi me peljal Bladzo, vendar za vsak slučaj bi bilo dobro, da imam tudi tvojo št. Matejc.
Bladzo že dvakrat si mi dal tel. pa sem vedno kaj zašuštral in tako te spet ne najdem v imeniku svojega telefona. Bladzo te pokličem jutri dopoldan.
LP NT
SUPER
Na ZS sem Vama poslal svoj telefon. Prosim pošljita mi še vidva kontakt.
Ker tako zgodaj ne bom mogel iz Lj. se priporočam, da bi me peljal Bladzo, vendar za vsak slučaj bi bilo dobro, da imam tudi tvojo št. Matejc.
Bladzo že dvakrat si mi dal tel. pa sem vedno kaj zašuštral in tako te spet ne najdem v imeniku svojega telefona. Bladzo te pokličem jutri dopoldan.
LP NT
Slišim, da uživate, naš Luftar je zelo zadovoljen. Še tukaj s severa pozdravljam vse in točim solzice, ker me ni zraven in se kisam v deževnem Copenhagnu...
Poleg vsega mi je danes crknila SIM kartica in moj telefon deluje le takrat, ko SIM kartico izvlečem iz njega, drugače se sploh ne postavi, saj neprestano javlja napako... Če me je kdo klical, žal sem nedosegljiv, pa enako bo tudi jutri.
Poleg vsega mi je danes crknila SIM kartica in moj telefon deluje le takrat, ko SIM kartico izvlečem iz njega, drugače se sploh ne postavi, saj neprestano javlja napako... Če me je kdo klical, žal sem nedosegljiv, pa enako bo tudi jutri.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov