SREČANJE VSEH V PORTOROŽU ---- KANTINA KAMIN
Moderatorji: moderator2, moderator, theDamjan
Danes je ponovno dan, ki ga bom zapisal med "manj uspešne"
Spanja premalo, počutje obup
Ampak, če bi me Delfino danes ponovno povabil k sebi, bi šel zopet. Kaj naj še dodam na besede predhodnikov. Vse je bilo za čisto 10. Vidim, da smo morjeplovci našli kotiček v Portorožu, kamor se bomo z veseljem vračali.
Kar pa se včerajšnjega večera tiče pa itak. Muzičarja sta bila pa nad vse. Mileta že tako in tako poznamo, harmonikaš je pa tudi nadstandarden. Mislim, da smo našli pravega za "ruta - band"
Po zadnjem sranju, kozlanju in ne vem kaj še po forumu, smo morjeplovci ponovno dokazali, čemu naj bi služilo morjeplovsko druženje.
Nekako takole si predstavljam vsa srečanja
pa SREČNO !
Ampak, če bi me Delfino danes ponovno povabil k sebi, bi šel zopet. Kaj naj še dodam na besede predhodnikov. Vse je bilo za čisto 10. Vidim, da smo morjeplovci našli kotiček v Portorožu, kamor se bomo z veseljem vračali.
Kar pa se včerajšnjega večera tiče pa itak. Muzičarja sta bila pa nad vse. Mileta že tako in tako poznamo, harmonikaš je pa tudi nadstandarden. Mislim, da smo našli pravega za "ruta - band"
Po zadnjem sranju, kozlanju in ne vem kaj še po forumu, smo morjeplovci ponovno dokazali, čemu naj bi služilo morjeplovsko druženje.
Nekako takole si predstavljam vsa srečanja
pa SREČNO !
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
- Nikola T.
- Admiral
- Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
- Kontakt:
Pravkar sem se na barki zbudil in zbiram vtise včerajšnjega srečanja. Že dolgo ampak zares dolgo se še nisem imel tako dobro kot včeraj. Družba je bila odlična. Vzdušje pa je bilo od trenutka, ko sem odprl vrata, od sedaj dalje, našega KAMINA naravnost fantastično, sproščeno, domače kot, da sem že stotič stopil skozi vrata. Na steni pred vrati je pritrjena tabla Morjeplovec. Na steni vse polno priznanj. NAŠ DELFINO bolje poznan kot kulinarični vitez A.F. je tudi umetniška duša in je zbral precej gradiva, ki se navezuje na našo slovensko domačo kulinariko in izdal zajeten kupček knjig; Po božiču diši, Šparglji, Fige, Postrv - iz reke na mizo, O Martinu, moštu, goski in vinu...
Ob prihodu nas je pričakal odličen pršut s kruhom iz domače peči, cmočki z olivami in različnimi nadevi ter odlično vino. Odlično je teknila enolončnica, mešano meso izpod peke, sveža solata na grški način. Krompirju se nismo mogli upreti in smo ga kljub odlični sladici ob pijači in pogovoru zobali kot desert. Muzičari... čista desetka, še Car se je vživel v kitarista. Grelo pa nas je odlično vino in odprt kamin.
Gostitelja je ena sama dobrota, je odličen sogovornik, je človek z mnogimi talenti in k njemu se bomo zagotovo še vračali. Izredno mi je všeč, da ima po toliko letih dela s kuhalnico še vedno tisto pravo energijo kot mladenič, ki je na začetku svoje poti in trdno odločen da uspe.
Lepo in nepozabno je bilo. Kogar ni bilo lahko svojo "napako" popravi naslednjič, ker sem prepričan, da se še vidimo. Sedaj veste, kje na obali smo morjeplovci doma.
Hvala Delfino
Lep pozdrav
Nikola Tesla
Ob prihodu nas je pričakal odličen pršut s kruhom iz domače peči, cmočki z olivami in različnimi nadevi ter odlično vino. Odlično je teknila enolončnica, mešano meso izpod peke, sveža solata na grški način. Krompirju se nismo mogli upreti in smo ga kljub odlični sladici ob pijači in pogovoru zobali kot desert. Muzičari... čista desetka, še Car se je vživel v kitarista. Grelo pa nas je odlično vino in odprt kamin.
Gostitelja je ena sama dobrota, je odličen sogovornik, je človek z mnogimi talenti in k njemu se bomo zagotovo še vračali. Izredno mi je všeč, da ima po toliko letih dela s kuhalnico še vedno tisto pravo energijo kot mladenič, ki je na začetku svoje poti in trdno odločen da uspe.
Lepo in nepozabno je bilo. Kogar ni bilo lahko svojo "napako" popravi naslednjič, ker sem prepričan, da se še vidimo. Sedaj veste, kje na obali smo morjeplovci doma.
Hvala Delfino
Lep pozdrav
Nikola Tesla
Uuuuuuu...glih sem naroču dva kompleta Kitekat..
Drugače pa Delfino enkratno. 10-ka za veliko začetnico. Hvala za povabilo, družbi hvala za prijetno druženje, šoferju hvala za odlično vožnjo. Splačalo se je prevoziti Slovenijo.
Pozdrav vsem.
P.s.: Ko bo kiteKat prjel pa sledi še kakšna fotka.
Drugače pa Delfino enkratno. 10-ka za veliko začetnico. Hvala za povabilo, družbi hvala za prijetno druženje, šoferju hvala za odlično vožnjo. Splačalo se je prevoziti Slovenijo.
Pozdrav vsem.
P.s.: Ko bo kiteKat prjel pa sledi še kakšna fotka.
mile
muzičar iz Prlekije
ljubitelj dobre kapljice,kulinarike in morja
"boljše litrca v roki kot gajbica na strehi"
muzičar iz Prlekije
ljubitelj dobre kapljice,kulinarike in morja
"boljše litrca v roki kot gajbica na strehi"
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov