341, Plitka uvala
Moderatorji: moderator2, moderator, kr en
341, Plitka uvala
Kje bi bilo pa tole? Slika je iz moje zgodovine, tam nekje okrog leta 2000...

Ker ni svetilnika bom pomagal...
Ta uvala v kateri so čolni je na otoku, tisto zadaj pa je že celina. V uvalo kjer so čolni na sliki na korpomortih ne moreš skoraj z nobenim plovilom, ker je globina morja 0,5 metra... Je pa precej globje takoj za zadnjim čolnom na sliki.
Sedaj pa mislim, da bo precej lažje.
Ta uvala v kateri so čolni je na otoku, tisto zadaj pa je že celina. V uvalo kjer so čolni na sliki na korpomortih ne moreš skoraj z nobenim plovilom, ker je globina morja 0,5 metra... Je pa precej globje takoj za zadnjim čolnom na sliki.
Sedaj pa mislim, da bo precej lažje.
Evo pomoč. Ni severni Jadran!
Je srednji Jadran.
Čiovo je že preveč južno, smo bolj severno.
V tem pličaku so res polžki, polno jih je.
Za mojim hrbtom je autocamp, stojim na stari glavni cesti, ki je sedaj zaprta oziroma je cesta skozi autocamp...
V oddaljenosti 4 kilometrov sta dve marini...
Nekaj morjeplovcev se potepa tukaj okrog.
Na sliki se na nasprotni strani vidi še en manjši autokamp, ki je že dolgo v mislim da madžarski lasti.
Bo šlo?
Je srednji Jadran.
Čiovo je že preveč južno, smo bolj severno.
V tem pličaku so res polžki, polno jih je.
Za mojim hrbtom je autocamp, stojim na stari glavni cesti, ki je sedaj zaprta oziroma je cesta skozi autocamp...
V oddaljenosti 4 kilometrov sta dve marini...
Nekaj morjeplovcev se potepa tukaj okrog.
Na sliki se na nasprotni strani vidi še en manjši autokamp, ki je že dolgo v mislim da madžarski lasti.
Bo šlo?
plitka vala, Betina 
Nazadnje spremenil mamaMicka, dne Pe Feb 24, 2012 12:23, skupaj popravljeno 1 krat.
Ne sodi me, dokler me ne spoznaš, ne podcenjuj me, dokler mi ne postaviš izziva in ne govori o meni, dokler ne govoriš z mano!
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov