Dobil sem ta link na mail, pa me zanima če to olje kdo pozna ?
http://www.olje-direkt.com/xcel-olja-za ... gb-1l.html
TCW 3 Xcel ?
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
XCEL je ameriska znamka olja, imajo svojo proizvodnjo.
Povečini delajo olja za industrijo in velike odjemalce.
Delajo olja za avijone, lokomotive, ladje itd...
Za "nas" pa so začeli delati in prodajati olja pred nekaj leti...
Pri temu olju dejansko ne plačaš nobenega imena.
Kam bi ga postavil po kvaliteti ne vem, ker jaz ga še nikoli nisem ne probal niti nisem iskal pretirano informacij o njem...
Ko sem se intenzivneje zanimal za olja Schlegel, Krow itd. je bil skozi različne debate omenjen tudi Xcel.
Verjamem, da imajo nekatera olja vrhunska, nekatera malo manj. Ne bi bil presenečen, ce delajo kaksno olje za kaksno mega oljno firmo, kot¸dela krow za shell eno vrsto olja... Ali schlegel za CAT
Vsekakor, če ima olje ustrezen standard ni slabo, tudi ni slabše, kot je bilo takrat, ko so naredili tvoj motor najboljše olje...
Frgazarce veliko ljudi fura na "INO" pa vse dela, zakaj ne bi bil dober neko drugo namensko olje.
Zdaj ce delas 20 ur na leto kupi drago marinsko olje, ker za 5€ ne bos nic bolj bogat, ce olja potrosis veliko je vredno iskati alternative.
Pa prosim ne me napadat, povedal sem svoje mnenje o oljih...
Povečini delajo olja za industrijo in velike odjemalce.
Delajo olja za avijone, lokomotive, ladje itd...
Za "nas" pa so začeli delati in prodajati olja pred nekaj leti...
Pri temu olju dejansko ne plačaš nobenega imena.
Kam bi ga postavil po kvaliteti ne vem, ker jaz ga še nikoli nisem ne probal niti nisem iskal pretirano informacij o njem...
Ko sem se intenzivneje zanimal za olja Schlegel, Krow itd. je bil skozi različne debate omenjen tudi Xcel.
Verjamem, da imajo nekatera olja vrhunska, nekatera malo manj. Ne bi bil presenečen, ce delajo kaksno olje za kaksno mega oljno firmo, kot¸dela krow za shell eno vrsto olja... Ali schlegel za CAT
Vsekakor, če ima olje ustrezen standard ni slabo, tudi ni slabše, kot je bilo takrat, ko so naredili tvoj motor najboljše olje...
Frgazarce veliko ljudi fura na "INO" pa vse dela, zakaj ne bi bil dober neko drugo namensko olje.
Zdaj ce delas 20 ur na leto kupi drago marinsko olje, ker za 5€ ne bos nic bolj bogat, ce olja potrosis veliko je vredno iskati alternative.
Pa prosim ne me napadat, povedal sem svoje mnenje o oljih...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov