4. Ruta morjeplovec.net
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
polanc napisal/-a:Sundancer,Janša te bo odrešu kupovanja,riserjev,pa kolektotjev,pa dragih postankov na bencinskih...
LP Iztok
Ja si lahko prav vesel, ker "zoki" bi te odrešil še kupovanja kruha,vina,piva...
PS: sundancer pa kaj tok časa iščeš ? Da ti men preveč ne kompliciraš ?

“There’s no point having a boat if you don’t use it!”
CAR napisal/-a:Evo jest sem že na ruti. Jutri se odpeljem proti Silbi.
A si slišal, da tam "pšanca pečejo"
No eno dobro gostilno za ruto poišči !
( kaj je pa z tisto na Silbi, ko greš iz marine mimo gor proti cerkvi, takoj prva na levi, pa ne tista v marini ampak tista ki ima lesene mize in klopce zunaj ? )

“There’s no point having a boat if you don’t use it!”
Tex napisal/-a:polanc napisal/-a:Sundancer,Janša te bo odrešu kupovanja,riserjev,pa kolektotjev,pa dragih postankov na bencinskih...
LP Iztok
Ja si lahko prav vesel, ker "zoki" bi te odrešil še kupovanja kruha,vina,piva...
PS: sundancer pa kaj tok časa iščeš ? Da ti men preveč ne kompliciraš ?
Fanta vidva imata oba prav ampak še vedno so želje da nekaj konkretnega zavre v barki saj takrat mal pozabiš na evre. Bom še mal prespau predno se odločim
L.P Sundancer
-
CAR
- Admiral
- Kraj: Ljubljana - ACI Supetarska draga - Rab
Tex misliš gostilno Mol, ki je v rokah Slovenskega para. No danes sem se vrnil iz Ista na Rab ( bil tudi na Silbi). na Istu je živa žalost. Pomoli na katerih smo lansko leto uživali na Ruti ni več. Ostalo je samo rjavo polomljeno ogrodje, brez lesenih dil. Muki mi je rekel, da letos niso razpisali koncesije in da se lahko zgodi, da ne bo ne pomolov ne muringov in ne boj na Istu. Vse gostilne zaprte razen slaščičarne v kateri dobiš tudi čevapčiče (je lastnik pač videl tržno nišo). Na Silbi sem se malo pozanimal za našo Ruto. V mandrač spravimo brez problemov 25 velikih in 25 manjših čolnov (pogoj je seveda da je mandrač prazen). Govoril sem s kapitanom, katerega je potrebno poklicati in se dogovoriti. Pozanimal sem se tudi glede hrane in ko bo kaj več jasnega sporoči Admin.
You can't control the wind, but you can adjust your sails.
CAR napisal/-a:?......... na Istu je živa žalost. Pomoli na katerih smo lansko leto uživali na Ruti ni več. Ostalo je samo rjavo polomljeno ogrodje, brez lesenih dil.
Car to na Istu naredijo vsako jesen, na pomlad pa deske pritrdijo nazaj. Če jih ne bi pospravili, bi jih pa zimski jugo pospravil!
Drugače pa se ne trudi preveč. Ravnokar mi je Lipnik poslal ZS, da letošnja ruta zaradi premalo udeležencev, ODPADE!
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
kr en napisal/-a:CAR napisal/-a:?......... na Istu je živa žalost. Pomoli na katerih smo lansko leto uživali na Ruti ni več. Ostalo je samo rjavo polomljeno ogrodje, brez lesenih dil.
Car to na Istu naredijo vsako jesen, na pomlad pa deske pritrdijo nazaj. Če jih ne bi pospravili, bi jih pa zimski jugo pospravil!
Drugače pa se ne trudi preveč. Ravnokar mi je Lipnik poslal ZS, da letošnja ruta zaradi premalo udeležencev, ODPADE!
A ti bi bil rad pa mal humorist???
Mamo LIPNIKa za to tko da kr en... Ti boš pa še naprej za gume....
Bi blo pa mogoče fini če gospod admin kej napiše o predvideni ruti Rute....
Sm jo prpelu da bo kuhala kt mami, pa je pila kt ati...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti