Zdravo,
Zal sem ostal sam na Bermudi, ker se je posadka odlocila, da se vrne v ZDA. Po tej poti iscem enega ali dva, ali par, ki bi se pridruzila na etapi od Bermude do Azorskih otokov ali celo do Portugalske. Je precej na hitro, odhod z Bermude je predviden 16 maja, lahko tudi kaksen dan kasneje.
Vec informacij o barki in letosnjem jadranju je na ARC Europa 20102 spletni strani. http://www.worldcruising.com/
Posadka placa samo letalske stroske prihoda in odhoda. Vse ostalo je moj strosek. Koncna destinacija je v julija, Marina Umag.
Telefon + 386 41 603 330
Se kdo pridruzi na etapi od Bermude do Azorskih otokov
Moderatorji: moderator2, moderator
-
superpuntar
- Kapitan
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Me ima, ampak
Ko je sporočilo prispelo, sem resno pogledal (kako je s poleti in cenami itn). in povprašal, če bi lahko kako preštrikal potrebno odstotnost.
Žal se ne denar in še posebej dogovor za potrebni čas nista dovolj dobro ujela do časa, ko bi bilo treba odleteti, če bi hotel biti približno pravočasno tam. Ampak se vsaj ne bom žrl, da sem spustil tako priložnost samo zato, ker bi bil prelen, da bi poskusil...
Mogoče je tako premislil še kdo od morjeplovcev, pa se mu tudi ni izšlo. Upam, da hurikan vseeno najde koga primernega...
Žal se ne denar in še posebej dogovor za potrebni čas nista dovolj dobro ujela do časa, ko bi bilo treba odleteti, če bi hotel biti približno pravočasno tam. Ampak se vsaj ne bom žrl, da sem spustil tako priložnost samo zato, ker bi bil prelen, da bi poskusil...
Mogoče je tako premislil še kdo od morjeplovcev, pa se mu tudi ni izšlo. Upam, da hurikan vseeno najde koga primernega...
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
--
Nazadnje spremenil EDO, dne Pe Dec 07, 2012 20:37, skupaj popravljeno 1 krat.
Living well is the best revenge
https://www.facebook.com/NotaBeneSailing/
https://www.facebook.com/NotaBeneSailing/
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Po vpisu v 'log' sodeč se je dobro znašel in ima koga primernega. Dobro
Irena - Dan 3
18/05/2012
Vreme za zdaj tudi prav lepo kaže.
Irena - Dan 3
18/05/2012
Vreme za zdaj tudi prav lepo kaže.
Correct me if I am wrong, please.
Karibi
Slavko je dobil posadko, tako da dobro napreduje. Slovenski jadralci imajo pa sanje prejadrat Atlantik, vendar jih to le malo naredi, tik pred zdajci imajo neoodložljive zadeve.
Je pa imela ena izmed jadrnic v floti smolo in je zadela kita, ki jih je v tem delu veliko. 4 člansko posadko so rešili, jadrnica pa se je potopila.
Ti kiti le niso tako nedožni, sem pisala o njih, ko sva šla iz Gibratarja na Kanarske otoke. Sploh ponoči me je bila groza, ko ti pihne vodo za hrbtom, vidiš ga pa ne.
Je pa imela ena izmed jadrnic v floti smolo in je zadela kita, ki jih je v tem delu veliko. 4 člansko posadko so rešili, jadrnica pa se je potopila.
Ti kiti le niso tako nedožni, sem pisala o njih, ko sva šla iz Gibratarja na Kanarske otoke. Sploh ponoči me je bila groza, ko ti pihne vodo za hrbtom, vidiš ga pa ne.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost