4. ruta Morjeplovec.net - plan, navodila, prijave in info

Dodajte kraje in zanimivosti, ki jih je vredno obiskati. Opišite vaše "rute", sidrišča in restavracije...

Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en

spyder
Admiral
Kraj: portorož

OdgovorNapisal/-a spyder » Ne Jun 10, 2012 20:44

Evo še 51 barka prihaja :wink:
Matejc
Admiral
Kraj: SLO - HR, skratka EU

OdgovorNapisal/-a Matejc » Ne Jun 10, 2012 21:42

Morda nas bo celo 60???????!!!!!
Sm jo prpelu da bo kuhala kt mami, pa je pila kt ati...
Uporabniški avatar
bolid
Admiral
Kraj: Novo mesto
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a bolid » Ne Jun 10, 2012 21:44

Matejc napisal/-a:Morda nas bo celo 60???????!!!!!

Matejc, prijavljenih res mogoče, samo realnost bo pa verjetno druga :? , kot zmeraj :wink:
Ure dnevi leta tečejo....
Uporabniški avatar
Mitja P
Admiral

OdgovorNapisal/-a Mitja P » Ne Jun 10, 2012 23:49

Bravo Spyder, se pravi se vidimo in spijemo eno pivo, brez da bi kaj delali :D :D
Uporabniški avatar
kr en
Admiral
Kraj: From sea to sky
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a kr en » Po Jun 11, 2012 09:40

Mitja P napisal/-a:.... se vidimo in spijemo eno pivo, brez da bi kaj delali :D :D

:lol: :lol: :lol: To ti misliš ! Kokr se men zdi, je dela glih še za un vikend med ruto :lol: :lol: :lol:

Ne bi bilo neumno razmisliti o enem mobilnem morjeplovskem dvigalu, da bi kar med ruto barke dvigovali in porihtavali :)
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
Uporabniški avatar
CC
Admiral
Kraj: Veleje~Dunat

OdgovorNapisal/-a CC » Po Jun 11, 2012 09:53

TO JE TEMA O RUTI :evil:

šraufarija je v drugi temi :lol:

letos bo pa težka,ker je do 30.napoved nikakršna,vsaj na aladinu,zato je mogoče boljš,da prestavmo na september,pa še gostilna bo v Balvanidi takrat spet odprta,ker je zdaj zarad potresa mal porušena :roll:
Lp CC
Uporabniški avatar
Tex
Admiral
Kraj: Morje

OdgovorNapisal/-a Tex » Po Jun 11, 2012 12:47

Lipnik, dober imaš ti napovedovalec vremena, pri nas kaže pa "šajbo brez vetra"...
SlikaSlika
“There’s no point having a boat if you don’t use it!”
Uporabniški avatar
kr en
Admiral
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a kr en » Po Jun 11, 2012 12:51

Vi se kar zejebavajte, ampak za 23.ega je res napovedandez!
Upam , da se do takrat situacija spremeni.
Uporabniški avatar
Tex
Admiral

OdgovorNapisal/-a Tex » Po Jun 11, 2012 12:57

Do 23tega se bo še 6x spremenila napoved !
Pa saj če bo dež bo pa šajba, to pa tudi ni tako hudo ;)
Sam admin naj palerine da delat ne pa majice ;)
SlikaSlika

Uporabniški avatar
CC
Admiral
Kraj: Veleje~Dunat

OdgovorNapisal/-a CC » Po Jun 11, 2012 13:19

tex,daj zbriš dol ta tvoj oblak,ker je že zdaj vse narobe,pa da ne bo res kaj taga :shock:
Lp CC
Uporabniški avatar
evovii
Admiral

OdgovorNapisal/-a evovii » Po Jun 11, 2012 13:21

Veste kje je šele 23.... v petek sem gledal napoved za soboto ko smo pičili do Novigrada... Napovedano je bilo malo oblakov pa tudi malo sonca (skoraj nič dežja)... v resnici pa nas je celo soboto pralo kot mačke... Ampak včeraj za nazaj je pa šlo ko pr norcih :) V Červobilu pa je baje v soboto zvečer celo snežilo :)
Veter v laseh, travarca v zobeh ;)
Uporabniški avatar
Tex
Admiral

OdgovorNapisal/-a Tex » Po Jun 11, 2012 13:36

Lipnik, a ni lep oblaček ;)
SlikaSlika

Uporabniški avatar
kr en
Admiral
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a kr en » Po Jun 11, 2012 15:09

Mal pesimizma v tem turobnem vremenu :x

Tole za Molat v cajtu rute je res obetavno. :cry: Pa sej so se itak spet zajebal :P

http://www.vreme.us/vreme-25-dni-molat. ... 1339420102
Matejc
Admiral
Kraj: SLO - HR, skratka EU

OdgovorNapisal/-a Matejc » Po Jun 11, 2012 17:22

Ja sam padavin napovedujejo 2mm.... Glih da ti bo z barke spral polito pijačo :wink: :wink:
Sm jo prpelu da bo kuhala kt mami, pa je pila kt ati...
Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Kraj: Ljubljana-Punat
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a admin » Po Jun 11, 2012 18:11

Vidim, da vam je dolgčas, sploh pa če "mačka" 2 dni ponoči popiva po Krku in potem še 2 cela dneva dela in ne pride do interneta... :evil: :evil: :evil:

Takole je, začeli so se problemi, ki smo se jih bali...

1. dan:
VEČERJA V BALVANIDI ODPADE!!!
Tole je čisto resna zadeva. Z lastnikov oštarije sem bil zadnjič zmenjen, v soboto ga spet kličem, mu rečem, da nas bo 50 bark in enih 120 ljudi, pa je takoj rekel, naj NE HODIMO... Se pravi nismo dobrodošli!!! Sem ga malo masiral (bedak jaz), pa se je omehčal in rekel, da bo javil. Me potem čez 2 uri kliče njegova mama in pove, da to ziher NO-GO in da nismo zaželeni... Mene počasi mine potrpljenje in stari kokli povem, da kaj ji ni jasno, da imam v rokah cca. 3.000 jebenih EUR za večerjo in še enih 1.000 še bolj jebenih EUR za pijačo, ona pa mi reče, da oni to ne bi... Sem ji povedal, da če bi jaz imel oštarijo, bi hitro zvlekel skupaj še par miz in neke klopi, pa akcija! No, včeraj me je poklical še enkrat sin in mi lepo povedal, da so še malo razmislili (očitno počasi mislijo, da rabijo 3 dni za vse skupaj) in se odločili, da ne bo šlo.

Sedaj pa rešitev...
1. Ena je, da pozabimo na oštarijo za prvi dan in si naredimo vsak po svoje, malo roštilja, malo na barkah, kakšen mogoče v oštarijo (jaz tukaj ziher ne, pa tudi nikoli v življenju več ne, pa upam, da iz principa tudi ostali Morjeplovci NE)...
2. Probamo na Ilovik, kjer smo bili lani, čeprav nas je tam lani razočaral s hrano, ki ni bila nič dobra, ampak celo podpovprečna!
3. Načelno naj bi bila opcija restavracija v kampu Poljana v Malem Lošinju... Na teraso bi nas lahko vzeli, privezi bi načelno bili, samo težko da za 50 bark... Problem je, ker tam sidranje ni možno nikjer v bližini, če bi manjkalo nekaj privezov... To še detajlno preverim.

Potem pride pa drugi dan:
Silba OSTAJA in tam bodo naredili prav VSE, da pridemo!!! Čisto druga zgodba, navdušen je celo "Predsjednik turističke zajednice otoka Silba" in nas bo sprejel! Privezi bodo, kar ne bo šlo, bomo poskušali na 2 načina. Če bo res lepo vreme, potem ni problem nekaj večjih bark kar na sidro pred lučico, če bo malo slabše, pa se lahko nekaj veže v uvali sv. Ante in potem recimo 2 naša gumenjaka pobereta to ekipo in jo zapeljeta v mesto Silba na zahodno žališko stran... Tam je prepovedano vezanje, vendar sem se zmenil za 2 do 3 gumenjake, da bodo lahko tam!!! V glavnem, navdušen sem nad gostoljubnostjo!!!

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov