delovni čas luških kapitanij
Moderatorji: moderator2, moderator
delovni čas luških kapitanij
Zanima me, delovni čas luške kapitanije Zadar in izpostave Preko in sicer ali delajo tudi v nedeljah in praznikih, in če kakšen je delovni čas?
lp jankec
lp jankec
Merry fisher 695
-
Rok-11
- Admiral
- Kraj: Ljubljana, Ribiška vasica - It.
Re: delovni čas luških kapitanij
Da mi ne bo treba cel dan brskati... A kdo ve kakšen je delovni čas kapitanij (izpostav) v Istri letos poleti?
Npr za Poreč ali Novigrad - menda ni samo do 13h? Če se prav spomnim ponavadi delajo nekje do 19h ali 20h zvečer?
Policaji na pomorskem mejnem prehodu so pa menda stalno prisotni?
Razen seveda za njihove malice, kosila in kavice...
Npr za Poreč ali Novigrad - menda ni samo do 13h? Če se prav spomnim ponavadi delajo nekje do 19h ali 20h zvečer?
-
UrbanBatic
- Kontraadmiral
- Kraj: Waj
Rok-11 napisal/-a:Da mi ne bo treba cel dan brskati... A kdo ve kakšen je delovni čas kapitanij (izpostav) v Istri letos poleti?
https://mmpi.gov.hr/more-86/lucke-kapetanije-102/102
Posodabljam link 3 objave višje.
Z drop-down menuji si izberi luško kapetanijo in nato izpostavo ter pokliči, če ne verjameš v objavljen urnik.
Pred leti so imeli med tednom res nekje do večera in v soboto dopoldan, a so tudi na internetu spremenili.
-
Rok-11
- Admiral
Hvala, tale link sem že gledal - in samo upal, da ni posodobljen.
Še lani poleti sem se prijavil v Poreču okrog 17h ali 18h popoldne in je Kapitanija normalno delala - zdaj bom imel pa zgleda probleme. SPloh če pridem za vikend.
Nedoumljivo mi je, da npr. v nedeljo sploh ne bi delali.
Še lani poleti sem se prijavil v Poreču okrog 17h ali 18h popoldne in je Kapitanija normalno delala - zdaj bom imel pa zgleda probleme. SPloh če pridem za vikend.
Nedoumljivo mi je, da npr. v nedeljo sploh ne bi delali.
-
Rok-11
- Admiral
Update:
Res je... gospodje delajo samo po objavljenem urniku, oz mogoče malo več - v smislu da sprejmejo še kakšno stranko tudi med 13-to in 15-to uro.
Vsekakor pa ob 14.50 že zapirajo svoja vrata in nimaš šans vstopiti in še kaj želeti od njih. "Vratite se sutra"... če "sutra" ni ravno vikend ali praznik.
To je današnje stanje.
Res je... gospodje delajo samo po objavljenem urniku, oz mogoče malo več - v smislu da sprejmejo še kakšno stranko tudi med 13-to in 15-to uro.
Vsekakor pa ob 14.50 že zapirajo svoja vrata in nimaš šans vstopiti in še kaj želeti od njih. "Vratite se sutra"... če "sutra" ni ravno vikend ali praznik.
To je današnje stanje.
A mi lahko nekdo pove, kaj je še smisel obiska kapitanije...če zdaj lahko plačam takso preko neta? Ravno jutri popoldne bi šel čez mejo..se pravi, na kapitanijo ne morem, mam potem kakšne probleme 
Kariera napisal/-a:A mi lahko nekdo pove, kaj je še smisel obiska kapitanije...če zdaj lahko plačam takso preko neta? Ravno jutri popoldne bi šel čez mejo..se pravi, na kapitanijo ne morem, mam potem kakšne probleme
Kaj ni obisk kapetanije obvezen samo prvič, ko moraš urediti vinjeto in to je to? TT preko pa nato preko neta.
.
Ja ljudje, pa kje vi živite?
Zakaj se mora it vsako leto na kapetanijo?
Zato, da se plača plovno dovoljenje, da lahko prosto plujemo po HR morju. Velja pa samo koledarsko leto. Jaz to uredim okoli novega leta.
Vinjete pa že kar nekaj let ni več!
Problemov pa ponavadi nima tisti, ki jih ne išče.
.
Domi napisal/-a:Kariera napisal/-a:A mi lahko nekdo pove, kaj je še smisel obiska kapitanije...če zdaj lahko plačam takso preko neta? Ravno jutri popoldne bi šel čez mejo..se pravi, na kapitanijo ne morem, mam potem kakšne probleme
Kaj ni obisk kapetanije obvezen samo prvič, ko moraš urediti vinjeto in to je to? TT preko pa nato preko neta.
Ja ljudje, pa kje vi živite?
Zakaj se mora it vsako leto na kapetanijo?
Zato, da se plača plovno dovoljenje, da lahko prosto plujemo po HR morju. Velja pa samo koledarsko leto. Jaz to uredim okoli novega leta.
Vinjete pa že kar nekaj let ni več!
Problemov pa ponavadi nima tisti, ki jih ne išče.
.
pajer 1
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
- Nikola T.
- Admiral
- Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
- Kontakt:
24/7 NI ODPRTA NITI ENA SAMA KAPITANIJA recimo v Umagu, ki je na skrajnem koncu države in kjer je dnevna migracija plovil. Pa saj to je isti absurd kot, da bi za vikend zaprli mejne prehode za vozila!?
Inteligenca nije baš jaka strana Hrvatske javne uprave.
Vsaj tukaj smo si popolnoma enaki. Hahaha
Inteligenca nije baš jaka strana Hrvatske javne uprave.
Glavno je, da so posamezniki inteligentni..................
Nikola T. napisal/-a:24/7 NI ODPRTA NITI ENA SAMA KAPITANIJA recimo v Umagu, ki je na skrajnem koncu države in kjer je dnevna migracija plovil. Pa saj to je isti absurd kot, da bi za vikend zaprli mejne prehode za vozila!?
Inteligenca nije baš jaka strana Hrvatske javne uprave.![]()
Kolikor je meni znano so vsak dan odprte samo glavne kapitanije, Pula, Rijeka, Senj, Zadar, .... in delajo po delovnem času za stranke. Izpostave pa delajo samo ob delavnikih in še to omejeno za stranke.
.
pajer 1
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost