poškodovana elisa
Moderatorji: moderator2, moderator, MareC, janadino
poškodovana elisa
pozdrav vsem,sem novi na forumu,želim vas poprašat za nasvet,imam dve poškodovani elisi za yamaho 60,ali kdo ve če se to da popravljat (dovarit,obdelat,scentrirat)ali mora bit nova?in kje dobit?
za vsako informacijo se zahvaljujem.
za vsako informacijo se zahvaljujem.
Kolikor se zastopim u te zadeve,mislim da se da dovariti,scentrirati,...
Sicer ne vem kdo bi to naredil,verjetno se bom takrat ukvarjal s tem ko bom svojo pokvaril.Sicer za zavariti mislim da ni problema,poznam enega.
Drugač pa tud nova ni tako draga,vzemi Solas prop,ne bi smela bit kj več kot 100€.Za Yamaho F150 pride mal več kot 120€.
Sicer ne vem kdo bi to naredil,verjetno se bom takrat ukvarjal s tem ko bom svojo pokvaril.Sicer za zavariti mislim da ni problema,poznam enega.
Drugač pa tud nova ni tako draga,vzemi Solas prop,ne bi smela bit kj več kot 100€.Za Yamaho F150 pride mal več kot 120€.
poškodovana elisa
Si pa tudi "patron", kako si se mogel navdušiti za nakup motorja od lastnika, kateri je morda res malomarno ravnal z njim. Dve poškodovani elisi in mogoče še kakšna skrita okvara
Za tega mojstra na Krku vem tudi jaz, toda jaz bi na tvojem mestu kupil novo eliso in potem bi videl, če je vse ostalo v redu
LP
Za tega mojstra na Krku vem tudi jaz, toda jaz bi na tvojem mestu kupil novo eliso in potem bi videl, če je vse ostalo v redu
LP
no rain, no rainbow
poškodovana elisa
Sorry, saj se ne razburjam, samo razmišljal sem v dobro tebi. Veseli me pa, da zadovoljen kompletno s plovilom
Tisto eliso boš pa pač zrihtal
Lep dan
Tisto eliso boš pa pač zrihtal
Lep dan
no rain, no rainbow
poškodovana elisa
Res bo najbolje kupiti eno krasno novo eliso, saj za stare je res škoda zapravljati čas in denar, pa še vedno ne veš, če so 100%
Saj je izbira pri Yamahi res velika
LP
Saj je izbira pri Yamahi res velika
LP
no rain, no rainbow
obnova
Eto pa sem obnovil eliso,dovaril,pobrusil,spoliral...je kot nova.Preverjeno na stružnici in velikost lopatic ,nagib(korak),nato še scentriral,ja pa še pobarval.
Saj bi prilepil slikice pa mi ne rata.
Saj bi prilepil slikice pa mi ne rata.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta