Gumijasti čepi za stopnice
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Gumijasti čepi za stopnice
Malo sem iskal in nič pametnega našel...
Zanima me ali kdo od vas ve kje dobiti gumijaste čepe, ki pridejo na tisti del stopnic/lojtrice na čolnu, ki se opre na čoln, ko stopnice raztegneš.
Moji sta šli k vragu. Pregledal sem že nekaj tehničnih trgovin, našel pa nič pametnega.
Premer cevi na katero to gumico natakneš pa je 22mm.
Zanima me ali kdo od vas ve kje dobiti gumijaste čepe, ki pridejo na tisti del stopnic/lojtrice na čolnu, ki se opre na čoln, ko stopnice raztegneš.
Moji sta šli k vragu. Pregledal sem že nekaj tehničnih trgovin, našel pa nič pametnega.
Premer cevi na katero to gumico natakneš pa je 22mm.
Ne vem, če te prav razumem morda bi ti lahko pomagale gume od "bergel" ali pa čepki za pohištvene cevi sicer so plastični a jih dobiš skoraj vsepovsod kjer prodajajo železo oz. kovinsko galanterijo (Merkur in podobne trgovine).
Pozejdon,
Grem spet na morje, da se spomnim kako diši morski zrak, da vsaj malo znebim se vsakdanjih debat ...
Grem spet na morje, da se spomnim kako diši morski zrak, da vsaj malo znebim se vsakdanjih debat ...
Ja, v Merkurju sem gledal, pa mi plastika ni bila po godu. Sedaj sem že imel plastičnia čepa iz Merkurja in ker gre za precej tanko cev, je plastiko po tej sezoni prežrlo tako, da se poznajo poškodbe na gelcoat-u.
Bergle pa imajo precej debelejšo cev.
Mi je pa kolega predlagal naj obiščem nekega gumarja v LJ in tam povprašam.
Zna pa to trajati, ker bom šel prej po stopnice in jih bom nesel tja...
Bergle pa imajo precej debelejšo cev.
Mi je pa kolega predlagal naj obiščem nekega gumarja v LJ in tam povprašam.
Zna pa to trajati, ker bom šel prej po stopnice in jih bom nesel tja...
Ena možnost je še, da ti nekdo podreja neke vrsto "pušo" na zunanji strani pa ti naredi fi cevi na katerega lahko natakneš gumice ... Še ena varjanta pa je, da na čoln montiraš zaščito iz nerjaveče kovine (kot dva kroga) ...
Pozejdon,
Lahko poskusiš tudi tole: KLIK
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov