Le kako vam vse to uspe ?

Vse o jadrnicah in jadranju

Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator

Uporabniški avatar
H2O
Admiral

OdgovorNapisal/-a H2O » So Nov 03, 2012 08:11

Poletni veter napisal/-a:jaz pravzaprav v svojem življenju ne mislim nič spremeniti

Torej nisi pripravljen plačati cene za uspeh... In še odgovor na tvoje vprašanje Le kako vam vse to uspe? Pripravljeni smo plačati ceno :wink:
MicTic
Viceadmiral
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a MicTic » So Nov 03, 2012 08:46

Poletni veter;
Ravno sem ti hotel odgovoriti ; pa me je Brane40 prehitel.
Odgovoril si si tudi sam.
Torej delaj, tisto kar želiš.
Sem pa vesel, da si odprl to temo, ker marsikdo gleda na nas morjeplovce (hlaponarje in rjuharje) skozi tvoje oči.
Ti si se spraševal; od kod vam čas za to ..... dobil si odgovor.
Čudni smo mi morjeplovci, čudni kalibri....
Uporabniški avatar
ljubo
Admiral
Kraj: NOVA GORICA

OdgovorNapisal/-a ljubo » So Nov 03, 2012 21:42

Dobro je poslušat take ljudi. Kolikokrat se mi zgodi, da nekdo išče odgovor, ki ga sploh noče imet. Vse vidi okoli, vse bi samo, da ne bi. Mislim, da sploh ne ve kaj bi.
Prišel bo čas, ko se bo hotel premaknit pa se ne bo mogel, kajti če se ne premikaš pozabiš hodit in ti noge okrnijo. Kdor čaka pa seveda dočaka vprašanje pa kaj dočaka.
Poletni veter veliko sreče na tvoji poti.
pomisli in zgodilo se bo
jadralec-mihy
Kontraadmiral

OdgovorNapisal/-a jadralec-mihy » Ne Nov 04, 2012 14:46

ta tema me spomnja na čase dolgo nazaj v jugi

ko sem mesečno zaslužil 50 jurjev, stroške za stanovanje sem imel 30 jurjev, za bencin sem potrošil 15 jurjev, za piknike sem dal 10 jurjev,vsak mesec sem si kupil za oblečt za 5 jurjev, pa vsak mesec sem za 30 jurjev kupil mark

:lol: :lol: :lol: :lol:
zdaj pa matematika in potem ugotoviš da nekaj ne gre vkup
:D :D
ampak svet se vrti dalje in mi z njim in na morju

kot malo heca sem to dodal, brez osebnih zamer prosim
Poletni veter
Kapitan

OdgovorNapisal/-a Poletni veter » Ne Nov 04, 2012 15:18

hahaha, fantje, tolko ste mi naložil da bom komaj odpeljal....tolko Vam imam za povedati, ampak ker ne morem na vask post posebej odgovarjat pa kre sproti vse pozabim, bom navedel samo dejstva :

samega sebe imam za dokaj uspešnega in sem v ceolti zadovoljen s sabo in svojim življenjem in z nacinom , kao funcionira moja družina....veliko bojlše bi bilo zelo težko, slabše pa zelo lahko...bog daj , da tako ostane...

Kot lahko berem, ste tudi vi vsi zadovoljni s sabo, svojimi uspehi in načinom življenja...bog daj, naj tako soaten...

torej smo vsi morjepolvci zadaovoljini ljdue in tako je prav....namreč, za vse nas ki hodimo na morje na dopust in po sprostitev velja, da smo na morju prijatelji in si pomagamo, svetujemo itd, tudi ce se sicer ne poznamo....in ker so zadovoljni ljudje običajno tudi bolj priljudni in prijazni, bom torej v dobri družbi..

by the way, v cetrtek sem na jadrnici po JZ drvel iz pule do poreča, šlo je kot sam vrag, valovi so se valili kot hribi....v poreču na rivi se mi je vse zibalo, potem zvečer pa v hotel pa v bazen...
Uporabniški avatar
goahead
Admiral

OdgovorNapisal/-a goahead » Ne Nov 04, 2012 15:35

Poletni veter napisal/-a:by the way, v cetrtek sem na jadrnici po JZ drvel iz pule do poreča, šlo je kot sam vrag, valovi so se valili kot hribi....v poreču na rivi se mi je vse zibalo, potem zvečer pa v hotel pa v bazen...

Kako ti vse to uspe??? :wink:
Uporabniški avatar
a-lex
Admiral
Kraj: Piran-Ljubljana

OdgovorNapisal/-a a-lex » To Nov 06, 2012 17:32

Poletni veter;

pa ni vse v denarju, morjeplovci smo tudi taki, ki smo bili včeraj še uspešni, od 16. novembra bomo pa na "sončni upravi".... se pa zato veselim non-stop jadranja od aprila do junija :D :D :D
Roman 1
Admiral
Kraj: Novo mesto, Klimno

OdgovorNapisal/-a Roman 1 » To Nov 06, 2012 22:28

Jaz izkoristim vsak razpoložljiv vikend, da skočim na morje. Dopust vedno planiram ko je kak praznik (prvomajski prazniki, 25 junij, 15 avgust, 31. oktober in 1. november), zato pa čez teden opravim vsa dela okoli hiše, na vrtu in v vinogradu. Poleti včasih kar iz Krka skočim v vinograd, da ga poškropim in nazaj. Tudi mene veliko ljudi sprašuje kako mi znese, vendar kjer je volja, tam je pot...25dni dopusta je 5 tednov, plus prazniki plus vikendi znese kar nekaj.
mirno morje
dušan
Viceadmiral
Kraj: Krško

OdgovorNapisal/-a dušan » Sr Nov 07, 2012 06:39

Veter,celi čas berem tole temo pa večkrat sem hotel napisat ,pa nisem. Zdaj pa le. Taka vprašanja in trditve ter poudarjanje kako si dober pa zadovoljen po drugi strani pa kako te šef žene pa nimaš časa pa ........(že tvoja slovnica pa z očali al brez...).
Verjemi mi da familija zraven tebe trpi! Požiraš jim energijo tako sem jaz čutil samo, ko sem te bral.S seboj si sam v sebi nezadovoljen!!! zato tudi ne moreš biti zadovoljen z drugimi ljudmi (bogi vsi ,ki so si na bilo kak način pridobili in ustvarili več kot ti)
No pa da ne bom predolgo. Preberi, in si zamisli,lahko se jeziš, lahko se smejiš, lahko upoštevaš.... - Najdi si psihologa ,da ti pomaga , pa ti bo tebi in tvojim bližnjim veliko veliko lažje razumet in uživat ta svet in življenje tako kot je!!!

P.S: Prosim beri in piši z očali !!
To je formula za katero si prosil v prvem postu. Ne rabiš mi nič plačat, ker verjemi....deluje :wink:
Morje je od vseh opojnosti,največji opij
Uporabniški avatar
igorb
Admiral

OdgovorNapisal/-a igorb » Sr Nov 07, 2012 07:53

več ali manj je tako ,če odšteješ vse tiste ki ti niso všeč.potem tiste katerim ti nisi všeč,one kateri se ti zdijo blesavi,tiste katerim se ti zdiš blesav,potem tiste s katrimi res ne moreš,enako tiste kateri res ne morejo s tabo
rezultat Ostaneš sam,zato je bolje sprejet stvari kot so,in iz njih potegnit največ
Uporabniški avatar
snwl
Admiral

OdgovorNapisal/-a snwl » Sr Nov 07, 2012 08:48

Respect people who find time for you in their busy schedule. But love people who never look at their schedule when you need them.
...Don't take life too seriously . No one gets out alive! ...
...Never sail with a crew who can't sing!...
Poletni veter
Kapitan

OdgovorNapisal/-a Poletni veter » Sr Nov 07, 2012 14:29

DUSAN, a formula ki bo delovala pri meni da mi bo yivljenje lazje je da naj uporabljam ocala ali da naj grem k psihologu ?

Bodi prosim bolj konkreten, ker bom drugace uposteval oba nasveta za uspeh pa mi bo pol predobro pa bom postal vazen.

Da mi moja familija trpela z mano ? ne bi rekel, morda se pa samo ne upajo rect...no ja , vsaj moj pes me ima zelo rad, on ne zna hinavit...

A si mogoce ti psiholog , dusan ? ker takih modrosti mi pa ne nihce ni natrosil : iscem in isem po sebi pa res ne najdem nekih hudih frustracij....ampak itak vsi norci zase pravijo, da so zdravi v glavi in vsi ostali bollani..

Dusan, mogoce bos nasel v zadnjem odstavku en namig , ki leti nate..sorry..
Uporabniški avatar
a-lex
Admiral
Kraj: Piran-Ljubljana

OdgovorNapisal/-a a-lex » Sr Nov 07, 2012 14:47

Poletni veter, preberi svoj prvi stavek, ki si ga napisal v tej temi ....
... in ne, za naše ideje denarja ne vračamo :D :D :D
Daš pa lahko za en pir, pa ti bomo zadevo razložili na srečanju morjeplovcev!
Uporabniški avatar
goahead
Admiral

OdgovorNapisal/-a goahead » Sr Nov 07, 2012 14:59

To temo bi že lahko zaprli. Totalno neproduktivna.
Uporabniški avatar
Marchi
Admiral

OdgovorNapisal/-a Marchi » Sr Nov 07, 2012 15:02

Veter je zakuhal temo, ki je na začetku zgledala brez veze, potem je dobila širši objektiv, zdaj pa spet leze nazaj.
Predlagam, da govorimo o tem, kako nam uspe preživeti v morjeplovstvu z nasmeškom na obrazu , ob vseh vsakdanjih gnjavažah. Poletni veter pa je že dobil 1001 odgovor in mislim, da že zdavnaj tema ni njemu namen.
Nazadnje spremenil Marchi, dne To Nov 13, 2012 23:29, skupaj popravljeno 1 krat.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov