Izdelava mizice v kokpitu...
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
- DR.E
- Admiral
- Kraj: Maribor, Bunarina - Pula
- Kontakt:
Izdelava mizice v kokpitu...
Pozdrav,
razmišljam iz česa bi naredil mizico v kokpitu zunaj. Ima kdo kake predloge? meni se zdi sprejemljiv sibirski macesen.
LPE
razmišljam iz česa bi naredil mizico v kokpitu zunaj. Ima kdo kake predloge? meni se zdi sprejemljiv sibirski macesen.
LPE
MMSI: 238 460 540---- Call.s.: 9AA5011
POZOR: Kdo je trenutno na oblasti pri nas?
- DR.E
- Admiral
- Kraj: Maribor, Bunarina - Pula
- Kontakt:
Joško napisal/-a:Iz teaka
Na barki imam zložljivo, iz teaka in je po 10 letih BP. Že narejena je kar draga.
Če je vpetje izven standardno, se splača potruditi s samoizdelavo.
Vpetje bom naredil, kar s prirobnicami v tla kokpita in sicer sem zastružil 2" nerjavečo plovirano cev in jih dodal navoje na koncih, enega levega in enega desnega, tako, da se da odstranit, ko je ne rabiš ali pa je konec sezone. V samo osnovo mize bom vgradil še kompresor in mini hladilnik za 5 steklenic. Izolacija je predvidena 50mm.
Joško, kje po tvojem dobiš potreben teakov les?
MMSI: 238 460 540---- Call.s.: 9AA5011
Jaz sem jo naredil z infuzijo iz sendviča 2x163 g karbon/10 mm Herex-60 kg/2x163 g karbon in vrhnjo površino dodatno obdelal z 2K transparentnim lakom. in vse skupaj tempral, ter šele potem obrusil, ter spoliral lak.
Nastavek za nogo sem prilepil z Sikinim strukturalnim lepilom.
Rob sem navil iz 25 mm širokega lesenega traku, ki se uporablja za zaključke robov furniranega pohištva. Uporabil sem Smoth-ON 40 epoxidno lepilo, z katerim sem to obrobo tudi nalepil na mizo. Les sem obdelal z 2K transparentnim avto lakom.
Izgleda super, kaka bo čez nekaj let pa bomo videli. Po enem letu se še nič ni spremenila.
Nastavek za nogo sem prilepil z Sikinim strukturalnim lepilom.
Rob sem navil iz 25 mm širokega lesenega traku, ki se uporablja za zaključke robov furniranega pohištva. Uporabil sem Smoth-ON 40 epoxidno lepilo, z katerim sem to obrobo tudi nalepil na mizo. Les sem obdelal z 2K transparentnim avto lakom.
Izgleda super, kaka bo čez nekaj let pa bomo videli. Po enem letu se še nič ni spremenila.
DR.E napisal/-a:Joško, kje po tvojem dobiš potreben teakov les?
A naš Primsur nima nič?
Nekaj kontaktov iz moje beležnice:
1) Onis d.o.o. - majhno trgovino z vsemi vrstami parketa vodita zakonca Posavec; dobi gospoda in ga vprašaj: http://onis.si/sl/ . Sam sem kupoval pri njiju tikov parket in g.Rajko zna super svetovati ali dobiti kak eksotičen kos.
2) Mojster Jaka (več žal ne vem o njem
IMG_0669 by _grega_, on Flickr
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost