Pralno sušilni stroj

Tukaj lahko razpravljate o vsem, kar ne sodi v nobeno od zgornjih rubrik. Vseeno naj ne vsebuje preveč politike, verskega prepričanja in podobnega, kar lahko hitro preveč razdvaja ljudi!

Moderatorji: moderator2, moderator

Uporabniški avatar
pešekan
Admiral
Kraj: ilirska bistrica

OdgovorNapisal/-a pešekan » Sr Dec 12, 2012 14:39

rudl napisal/-a:Tut midva imava vse v enem vendar moja nikoli ne suši v njem, nese dol spod k mami v sušilca, če že suši s sušilcem. Pravi da je tako bolje...

tudi moja redko suši v sušilcu.To bolj jaz uporabljam če rabim kaj nujno,ker pozabim dat v pranje :wink:
Uporabniški avatar
frikmusic
Admiral
Kraj: Ljubljana-Volme Kamenjak
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a frikmusic » Sr Dec 12, 2012 15:05

blze napisal/-a:Nekako sem si tega ogledoval: http://www.mimovrste.com/artikel/326000 ... 9d490-u-eu

Problem je da imam sedaj pralni v garaži v sklopu letne kuhinje. In sedaj je šel pralni po gobe. Sušilnega še nimam in iščem neko varianto. V tem času ni neke variante da bi dokupil še sušilnega. Al samo pralni pa sušit po cel teden na sešilu al pa komplet.

Pojma nimam kaj bi naredu :roll:

Predlagam kot ostali ločene enote vendar se po moji oceni splača dati nekaj zraven in kupiti naprimer Bosch, Miele... pogojno verjetno tudi Aeg.
Pri nas imamo vse od Mieleta in nikoli nič problemov že več kot 10 let.
Naš stari pralni stroj Bosch pa je star toliko kot sem star sam 39 let in še dela v njem peremo pasje stvari in moje kombinezone in še ni videl serviserja, enkrat pred približno 15 leti sem sam menjal eno cev in to je to.

Frik
Frajtonerca je prava stvar...
al

OdgovorNapisal/-a al » Sr Dec 12, 2012 15:18

Uporabniški avatar
pešekan
Admiral
Kraj: ilirska bistrica

OdgovorNapisal/-a pešekan » Sr Dec 12, 2012 15:57

Če pa hočeš high pa kupi aparate GAGGENAU,
Uporabniški avatar
MareC
Admiral
Kraj: Ljubljana... Otok

OdgovorNapisal/-a MareC » Sr Dec 12, 2012 16:46

Fantje pa se nekaj ste pozabili.
Obvezno kupi vecjo kapaciteto. Jaz sem nabavil takega za 7kg. In veliko bolje in manj pomecka stvari.
Pa seveda samostojnega ne v kompletu s pralnim.
Jaz sem vzel Miele T 8813 C in je super
Roman 1
Admiral
Kraj: Novo mesto, Klimno

OdgovorNapisal/-a Roman 1 » Sr Dec 12, 2012 16:53

Kupi samo pralni in suši na sušilu, ko bo dovolj "špage", dokupiš še sušilca. Ti sigurno ne božal. Večji problem je v kaki garsonjeri,kjer ni prostora ne za sušilca ne za stojalo.
mirno morje
Uporabniški avatar
sacs
Viceadmiral

OdgovorNapisal/-a sacs » Sr Dec 12, 2012 17:58

ko boš kupil sušilca vzami takega sTč
mi mamo oboje BOSCH zaenkrat dela super, prej žena ni nikoli uporabljala sušilca zdej pa skoz pa tudi poraba el. energije ni nič večja mam pa vse++ ali+++
ne se đalabajat
Uporabniški avatar
frikmusic
Admiral
Kraj: Ljubljana-Volme Kamenjak
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a frikmusic » Sr Dec 12, 2012 18:12

Ob tej ceni elektrike se splača gledat tudi na energijski razred in +++, ker dor veliko pere je to pribljižno tako kot če bi imel denar na banki. :D

Frik
Frajtonerca je prava stvar...
blze
Admiral
Kraj: Il. Bistrica-Selce
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a blze » Sr Dec 12, 2012 20:07

Zgleda da bo potem res potrebno navavit ločeni enoti. Če so same kritike potem sigurno nekaj ni v redu :D

Ta pralni stroj je star več kot 15 let in fullll mečka robo. Nazadnje je šla pupma za vodo in sedaj spet pumpa. In pride popravilo med 50 in 100€ tako da rajši potem kupim novega kot pa da vlagam u starega.

U bistvi je največji problem, da res mečka na veliko in se potem jebeš s peglanjem...

Nič bom pogledu mal katerega se splača nabavit in bomo vidli kako naprej :wink:

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov