Kje lahko dobim krmno platformo (inox & teac) za barko LM 27
platforma lm 27
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
platforma lm 27
Spoštovani!
Pozdravljen Sergio.
V rubriki Navtične trgovine, poišči SVB-katalog.
V okence z simbolom za iskanje (lupa), vpiši številko 49735.
Imaš par modelov, rostfraj z tikom ( iroko ), cene pa tudi niso pretirane. Za domačo izdelavo boš dal več.
LP
ps; še je zgodaj, pa mi možgani še ne delajo z polno paro. Bližnjica www.svb.de
V rubriki Navtične trgovine, poišči SVB-katalog.
V okence z simbolom za iskanje (lupa), vpiši številko 49735.
Imaš par modelov, rostfraj z tikom ( iroko ), cene pa tudi niso pretirane. Za domačo izdelavo boš dal več.
LP
ps; še je zgodaj, pa mi možgani še ne delajo z polno paro. Bližnjica www.svb.de
Sem na netu našel LM- 27. Zelo lepo plovilo. Krma je dejansko kot pri Guc-u.
Nekaj plovil sem videl, vse Danski forum, ampak nobene z platformo. Enostavna razlaga, na Danskem se pač ne morejo toliko kopat v morju zaradi temperatur. Nekatere pa imajo zložljivo lestev, kar temu plovilu in obliki bolj paše. Ploščad bi pokvarila izgled krasnemu trupu in modelu plovila nasploh. Seveda je to samo moje osebno mnenje.
LP
Nekaj plovil sem videl, vse Danski forum, ampak nobene z platformo. Enostavna razlaga, na Danskem se pač ne morejo toliko kopat v morju zaradi temperatur. Nekatere pa imajo zložljivo lestev, kar temu plovilu in obliki bolj paše. Ploščad bi pokvarila izgled krasnemu trupu in modelu plovila nasploh. Seveda je to samo moje osebno mnenje.
LP
sergio
Hvala za nasvete in koristne komentarje.
Platformo za Lm rabim iz več razlogov; barka je visoka in je za nekatere težko hoditi po stopnicah, primerna je za lažji dostop do morja, lahko držoš na platformi bujole in pd., pomivaš posode...
Platformo za Lm rabim iz več razlogov; barka je visoka in je za nekatere težko hoditi po stopnicah, primerna je za lažji dostop do morja, lahko držoš na platformi bujole in pd., pomivaš posode...
Kdo je na strani
Po forumu brska: Google [Bot] in 3 gosti