Davek na plovila
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
CAR napisal/-a:Tex, če maš pa bano v barki pa je druga davčna stopnja, ker se potem to smatra nadstandarden luxus
Tiho, Car...
Tex ima (ali bo imel, čim bo treba) tisto bano (najbrž) prijavljeno kot pomožni čoln, in če boš ti dosti razglašal o tem, da je to nadstandardni luxus, bodo davkarji takoj poskusili zaračunati za nadstandardni luksus vsem, ki imajo/imate/bi lahko imeli/bi lahko nameravali nabaviti
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
blze napisal/-a:Živjo,
kaj mi lahko kdo pove postopek, če si prodal plovilo, položnico pa dobil vseeno?
Kaj napišem pritožbo ter priložim kupoprodajno pogodbo?
Hvala!
Na prejeti položnici in odločbi ti najbrž piše, da pritožba ne zadrži izvršitve !!
Vem zato, ker sem sam dobil položnico za čoln, ki sem ga prodal lani septembra.
Razmisli - kdaj si prodal - v 2012 ? Najbrž so ti pičili davek za toliko mesecev, kolikor si še bil lastnik v 2012. To bo vsaj odgovor pri meni.
PLAČAT ! ne se hecat z dacarji !
amerglass napisal/-a:blze napisal/-a:Živjo,
kaj mi lahko kdo pove postopek, če si prodal plovilo, položnico pa dobil vseeno?
Kaj napišem pritožbo ter priložim kupoprodajno pogodbo?
Hvala!
Na prejeti položnici in odločbi ti najbrž piše, da pritožba ne zadrži izvršitve !!![]()
Vem zato, ker sem sam dobil položnico za čoln, ki sem ga prodal lani septembra.
Razmisli - kdaj si prodal - v 2012 ? Najbrž so ti pičili davek za toliko mesecev, kolikor si še bil lastnik v 2012. To bo vsaj odgovor pri meni.
PLAČAT ! ne se hecat z dacarji !
Prodal sem ga letos Januarja. Res piše na položnici, da pritožba ne zadrži izvršitve. Ker kukr vem plačujem davek za leto 2013-usaj tako piše na položnici.
Hmmm,
res je, tudi meni piše za 2013. Pa kaj so res tolk butasti ti birokrati naši ? Saj sem septembra delal prepis, zdaj pa me dolžijo, da sem še vedno lastnik.
Nič, bom kar Banu pisal, če kupi moj čoln - res poceni - glede na to da sem po njihovem še vedno lastnik !!
Pol pa zlahka plačam tisti davek.
No, resno je tko, da bo treba na davkarijo poklicat in preverit če znajo delat še kaj razen položnic pisat pa plače delit....
res je, tudi meni piše za 2013. Pa kaj so res tolk butasti ti birokrati naši ? Saj sem septembra delal prepis, zdaj pa me dolžijo, da sem še vedno lastnik.
Nič, bom kar Banu pisal, če kupi moj čoln - res poceni - glede na to da sem po njihovem še vedno lastnik !!
No, resno je tko, da bo treba na davkarijo poklicat in preverit če znajo delat še kaj razen položnic pisat pa plače delit....
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov