IŠČEM SOLASTNIKA

Tukaj lahko razpravljate o vsem, kar ne sodi v nobeno od zgornjih rubrik. Vseeno naj ne vsebuje preveč politike, verskega prepričanja in podobnega, kar lahko hitro preveč razdvaja ljudi!

Moderatorji: moderator2, moderator

Uporabniški avatar
gregor.n
Admiral
Kraj: Zanzibar
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a gregor.n » Po Mar 04, 2013 21:57

kr en napisal/-a:
gregor.n napisal/-a:?.......ker sem drugače doma iz vukojebine. :lol:

A si se preselu ? :shock:

Ne, zakaj, a ti nimaš ponoč okna odprtga da bi slišu volkove jeb.. :lol:
https://medisken.si
amerglass
Kontraadmiral
Kraj: Lj-okolica

OdgovorNapisal/-a amerglass » Po Mar 04, 2013 22:15

mamaMicka napisal/-a:Ko bonton na osebni ravni pade tako nizko se je treba zamisliti...

bravo mM, sicer pa je že tako, da je včasih dolžina (plovila) premo sorazmerna egu in obratno sorazmerna IQ... pa še česa
dušan
Viceadmiral
Kraj: Krško

OdgovorNapisal/-a dušan » To Mar 05, 2013 05:24

Od vsega tega je edino res, da bi ravno vidva sodila na isti čoln he he he :wink:
Upam da tak malo večji da nebi rabila kake prikole pa pol ne ...... nazaj pa....

:oops:
Morje je od vseh opojnosti,največji opij
Uporabniški avatar
mamaMicka
Admiral

OdgovorNapisal/-a mamaMicka » To Mar 05, 2013 10:24

@dušan

Želel sem samo povedati, da se ne spuščaj na osebni nivo. Vceraj sem bil tudi sam nadr... in nisem napisal ravno lepo. Upam, da razumeš point in se ti opravičujem.
Kar si pa želel povedati z čolnom in prikolico pa niti nočem razumeti, ker verjetno še sam ne veš, če pa veš pa ne povej, ker boš spet pod nivojem...

Kar se pa solastništva tiše sem pa eden tistih, ki imam raje samo plavutke, kot pa solastništvo Azimuta.
Zdaj bo amerglass jezen, samo treba se je usrat toliko, da še vidiš čez svoj kup :D

Over and out!
Ne sodi me, dokler me ne spoznaš, ne podcenjuj me, dokler mi ne postaviš izziva in ne govori o meni, dokler ne govoriš z mano!
Uporabniški avatar
Nikola T.
Admiral
Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Nikola T. » To Mar 05, 2013 10:48

Kdor ni poskusil ne ve kako je v španoviji. Tukaj se z MM popolnoma strinjam - raje samo s plavutkami in v miru.
LP NT
amerglass
Kontraadmiral

OdgovorNapisal/-a amerglass » To Mar 05, 2013 11:13

@mM

Če kupček naredita dva, se že pozna ...

A če sta iz prav'ga testa
si pomagata:
prvi drugemu na rame stopi
in vidi daleč tol'k da se vse poklopi.

Včasih vidi tudi do Benetk
(tole zadnjo vrstico razumejo samo nekateri)

@NT

ja, kdor ni probal ne ve, ker sem sam probal točno vem: vse je odvisno od solastnikov, zato je primarno izbrat pravo osebo, lavor je v španoviji itak vedno kompromis
Uporabniški avatar
pešekan
Admiral
Kraj: ilirska bistrica

OdgovorNapisal/-a pešekan » To Mar 05, 2013 11:28

sej probaj vzet charter za ene 14 dni pa boš videl kako hitro pride do konflikta..... kaj šele ko daš mošnjo denarja pa stvar z nekom deliš(boli glava...........) :roll:
Imam pa znanca ki so predlani kupili jadrnico v treh in letos bo tretje leto in zadeva funkcionira , eni štartajo iz izole in gre barka proti jugu in se po poti menjavajo.....
amerglass
Kontraadmiral

OdgovorNapisal/-a amerglass » To Mar 05, 2013 11:33

pešekan napisal/-a:sej probaj vzet charter za ene 14 dni pa boš videl kako hitro pride do konflikta..... kaj šele ko daš mošnjo denarja pa stvar z nekom deliš(boli glava...........) :roll:
Imam pa znanca ki so predlani kupili jadrnico v treh in letos bo tretje leto in zadeva funkcionira , eni štartajo iz izole in gre barka proti jugu in se po poti menjavajo.....

Narobe razumljeno: solastnika sploh NOČEM videt razen 1 x letno ! (al pa če bi bila kaka dobra avtoštoparka :wink: )

Torej, vsak koristi barko zase po sistemu enkrat ti - enkrat jaz. Na tak način sploh ne veš, da imaš solastnika (razen po teži cekina ki ostane v tošlu)...

Tudi sam poznam 3 rjuharje, ki so že 10 let na barki skupaj. No problem.

Mogoče so pa rjuharji bolj tolerantni, bi moral prestopit v njihove vrste ?
Uporabniški avatar
gregor.n
Admiral
Kraj: Zanzibar
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a gregor.n » To Mar 05, 2013 11:43

Ne gre za to da so rjuharji bolj tolerantni, ampak je manj "problemov" pri litrih. :wink:
https://medisken.si
amerglass
Kontraadmiral

OdgovorNapisal/-a amerglass » To Mar 05, 2013 12:09

:idea: drži, tudi če misliš na one litre s 40vol% alkohola ... :oops:
Uporabniški avatar
luftar
Admiral
Kraj: Ljubljana, Pula - Bunarina

OdgovorNapisal/-a luftar » To Mar 05, 2013 13:39

Zanima me, kako si to mislil, da ne vidiš solastnika? Kdo ti pa barko urejuje?
Če se tako spoznaš na barke, veš, da je treba na njih vsako leto marsikaj postoriti. Ali boš to delal ti ali solastnik? Me pa res zanima! Lp Luftar
NAVIDEZNI SVOBODI NAVKLJUB
TE BARKA NAREDI SUŽNJA
amerglass
Kontraadmiral

OdgovorNapisal/-a amerglass » To Mar 05, 2013 17:36

Suženj naj dela, gospod pa uživa... :wink:
Uporabniški avatar
H2O
Admiral

OdgovorNapisal/-a H2O » To Mar 05, 2013 17:44

amerglass napisal/-a:Suženj naj dela, gospod pa uživa... :wink:

Ni čudno, da s takšnim odnosom ne najdeš nikogar, ki bi bil pripravljen it v španovijo s tabo... pa ne mislim samo na ta zadnji komentar.
amerglass
Kontraadmiral

OdgovorNapisal/-a amerglass » To Mar 05, 2013 18:09

Kljub tvojemu (ne)smislu za humor ti javno podeljujem ekskluzivo v iskanju mojega solastnika in obljubljam nagrado 500 € ko se zadeva realizira. Sprejmeš ? :twisted:

Če še nisi odkril ti zaupam skrivnost: vsi tu na forumu smo nekaj drugega kot v živo. Imej to pred očmi pa boš manj in težje obtoževal.

Zdaj pa na delo, s tvojim (pravim) odnosom pričakujem do konca tedna vsaj 3 interesente !

In ne, se ne hecam !
Uporabniški avatar
H2O
Admiral

OdgovorNapisal/-a H2O » To Mar 05, 2013 18:19

amerglass napisal/-a:Če še nisi odkril ti zaupam skrivnost: vsi tu na forumu smo nekaj drugega kot v živo. Imej to pred očmi pa boš manj in težje obtoževal.

Motiš se. Večina tu na forumu se osebno pozna in je tudi v živo takšna, kot na forumu.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 37 gostov