Vreme in antifouling
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
http://www.windfinder.com/forecast/izola
Sobota naj bi bila lepa.... Mene tud mal zeza... moram še palubo prebarvat z Kiwigripom pa mi nekako vreme to ne dopušča
Sobota naj bi bila lepa.... Mene tud mal zeza... moram še palubo prebarvat z Kiwigripom pa mi nekako vreme to ne dopušča
Veter v laseh, travarca v zobeh 
omahens napisal/-a:evovii napisal/-a:http://www.windfinder.com/forecast/izola
Ja pa samo 7 stopinj Celzija, antifouling se bo pa sušil kaj, dva dni? Toto vreme ni za nikamor...
Sej če imaš Mile Dinamic od Hempla ga ne smeš čist posušit. Mora it še vlažen v vodo
evovii napisal/-a:omahens napisal/-a:evovii napisal/-a:http://www.windfinder.com/forecast/izola
Ja pa samo 7 stopinj Celzija, antifouling se bo pa sušil kaj, dva dni? Toto vreme ni za nikamor...
Sej če imaš Mile Dinamic od Hempla ga ne smeš čist posušit. Mora it še vlažen v vodo
Imam International vc17m...
-
al
Ojla,
Jaz mam trenutno barko na suhem aprila gre pa v vodo. Gor bom namalal od Vala rdeč AF, ki je lahko suh za v vodo. Pri Hemplu pa če se ne motim oz. se prav spomnim je v navodilih, da je dobro da gre barka v parih dneh po zadnjem nanosu v vodo. Ne sme biti pa zunaj več kot 2 ali 3 mesece.... Me pa glede časa ne držat za besedo.
Lp
Jaz mam trenutno barko na suhem aprila gre pa v vodo. Gor bom namalal od Vala rdeč AF, ki je lahko suh za v vodo. Pri Hemplu pa če se ne motim oz. se prav spomnim je v navodilih, da je dobro da gre barka v parih dneh po zadnjem nanosu v vodo. Ne sme biti pa zunaj več kot 2 ali 3 mesece.... Me pa glede časa ne držat za besedo.
Lp
Tex napisal/-a:evovi, malo si navodila preberi no
Iz navodil - Mille Dynamic
Launching: not before 24 hours after application of the last coat. After painting, the product can be left
out of water for up to: 3 months.
Ok mogoče sem mal pretiraval vendar kolikor sem slišal, je dobro, da gre kmalu po zadnjem nanosu v vodo npr. drugi ali tretji dan. ....zato pa je lahko na suhem do 3 mesece.
Evo še nekaj iz ene tuje strani, da ne boste mislili, da nakladam nekaj tja v 3PM...
Most bottom paints require that the boat be put back in the water soon after application, otherwise the paint looses it's effectiveness.
On the other hand, trailer sailors often store the boat out of water for long periods and the process of loading rubs hard against the painted bottom, damaging many paints.
Most bottom paints require that the boat be put back in the water soon after application, otherwise the paint looses it's effectiveness.
On the other hand, trailer sailors often store the boat out of water for long periods and the process of loading rubs hard against the painted bottom, damaging many paints.
Lahko nam daš 100 linkov, govorim ti, da so pri vsakem AF navodila, ki se jih je treba držat
Ne pa tista,bla bla "mora še moker v vodo"
Valov mora biti suh !
oz vsak ima predpisan kot pravim,..
Ne pa tista,bla bla "mora še moker v vodo"
evovii napisal/-a:Ojla,
Gor bom namalal od Vala rdeč AF, ki je lahko suh za v vodo. Pri Hemplu pa če se ne motim oz. se prav spomnim je v navodilih, da je dobro da gre barka v parih dneh po zadnjem nanosu v vodo. Ne sme biti pa zunaj več kot 2 ali 3 mesece.... Me pa glede časa ne držat za besedo.
Lp
Valov mora biti suh !

“There’s no point having a boat if you don’t use it!”
-
al
Razlika je med: mora iti še vlažen v vodo do tega, da je lahko zunaj do treh mesecev.
Samo to sem vprašal, ker vseeno sem mnenja, da je dobro, da se Mile Dynamic suši 24 ur in potem v vodo (pri npr. 20stC). Ne, da ne bi mogel iti prej v vodo a če ne drugega se ti potem od gurten lifta pozna...
Moderator prosim, če prestaviš to v temo AF ali pobrišeš, ker tema je Vreme čez vikend.
Samo to sem vprašal, ker vseeno sem mnenja, da je dobro, da se Mile Dynamic suši 24 ur in potem v vodo (pri npr. 20stC). Ne, da ne bi mogel iti prej v vodo a če ne drugega se ti potem od gurten lifta pozna...
Moderator prosim, če prestaviš to v temo AF ali pobrišeš, ker tema je Vreme čez vikend.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov