Novi člani se predstavijo...
Moderatorji: moderator2, moderator
Pozdrav celotni ekipi, ki ji sol na koži in horizont v očeh pomenita bistvo.
prve korake po palubi naredil pred cca 12imi leti, štartal velikopotezno s 54ko:), ker je bila ravno prilika. No z leti so se stvari malce umirile in uokvirilie med 34-44:). Ne preferiram niti power niti sail. Vse ima so svoj namen in predvsem primernost glede na čas, leta, obdobje. Sedaj, ko ne filamo več snega niso več daleč dnevi akcije. Vsem članom je želim čim več prijetnih trenutnko ter mirnih noči! Cao
prve korake po palubi naredil pred cca 12imi leti, štartal velikopotezno s 54ko:), ker je bila ravno prilika. No z leti so se stvari malce umirile in uokvirilie med 34-44:). Ne preferiram niti power niti sail. Vse ima so svoj namen in predvsem primernost glede na čas, leta, obdobje. Sedaj, ko ne filamo več snega niso več daleč dnevi akcije. Vsem članom je želim čim več prijetnih trenutnko ter mirnih noči! Cao
Prelep Sobotni dan,
Tako kot večina, ki se tukaj prijavi, tudi jaz redno prebiram ta forum.
Na kratko o meni, sem morjeplovec že kar nekaj let. (skoraj dekado)
Imamo gumico 4m (trdo dno) in Merca 25. Smo 4 in pes in nam super služi.
Prijavil sem se zaradi manjše estetske težave letos (mene bolj estetsko moti) in upam, da mi boste kaj več napisali v temi, ki jo bom kasneje odprl. (kajti po vsem iskanju ne najdem odgovora na forumu)
Lepo bodite
Miha
Tako kot večina, ki se tukaj prijavi, tudi jaz redno prebiram ta forum.
Na kratko o meni, sem morjeplovec že kar nekaj let. (skoraj dekado)
Imamo gumico 4m (trdo dno) in Merca 25. Smo 4 in pes in nam super služi.
Prijavil sem se zaradi manjše estetske težave letos (mene bolj estetsko moti) in upam, da mi boste kaj več napisali v temi, ki jo bom kasneje odprl. (kajti po vsem iskanju ne najdem odgovora na forumu)
Lepo bodite
Miha
Pozdravljeni, sem Gregor iz Ljubljane. Sem mlad morjeplovec in zvest bralec foruma. S fotrom smo kot otroc "šibal" s tomosom 4 po jadranu. Zdaj sem malo starejši in imam Yam 400s z Yamaho 25 2t. Kupil sem rabljen čoln. Šele prejšni teden sem ga prvič sprobal. Šiba fajn, kuri cca 5-6l/h pri 11ih vozlih. Obožujem morje!
- od kapitana zena
- Admiral
-
rjavolasa skipperka
- Viceadmiral
- Kraj: LJUBLJANA
- od kapitana zena
- Admiral
Kdo je na strani
Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov