cena bo simbolična,da se ne bo kdo ustrašu
Petek 21.06., pred ruto, Dunat
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
Petek 21.06., pred ruto, Dunat
torej še enkrat,vsi ki pridete v petek v Dunat se za piknik prijavte tukaj do srede,ker je treba nabavit robo,oz.da vidimo če je sploh interes,ker drugač boste samo gledali,kako se mi mastimo
Lp CC
Re: DUNAT 21.06.
LIPNIK napisal/-a:torej še enkrat,vsi ki pridete v petek v Dunat se za piknik prijavte tukaj do srede,ker je treba nabavit robo,oz.da vidimo če je sploh interes,ker drugač boste samo gledali,kako se mi mastimo
![]()
Dajte rajše vse skupaj v Balvanido pripeljat.
-
velikimedo
- Kontraadmiral
- Kraj: CELJE
Evo takole je. Javite se prosim tisti, ki pridete s prikolico ali pa ste nekje na Krku... Seveda ste vabljeni tudi ostali, če je kdo v bližini.
Morjeplovci se bodo začeli zbirati že popoldan, zvečer ko pade sonce pa bo malo roštilja, pa kakšno hladno pivo.
Res povejte kdo pride, da vemo koliko mesa kupit! In ne prosim samo napisat jaz pridem, potem vas bo pa 5 iz tega "jaz pridem"! Napišite število koliko vas pride! Lahko na ZS Lipniku ali pa meni.
LP
Morjeplovci se bodo začeli zbirati že popoldan, zvečer ko pade sonce pa bo malo roštilja, pa kakšno hladno pivo.
Res povejte kdo pride, da vemo koliko mesa kupit! In ne prosim samo napisat jaz pridem, potem vas bo pa 5 iz tega "jaz pridem"! Napišite število koliko vas pride! Lahko na ZS Lipniku ali pa meni.
LP
admin napisal/-a:Evo takole je. Javite se prosim tisti, ki pridete s prikolico ali pa ste nekje na Krku... Seveda ste vabljeni tudi ostali, če je kdo v bližini.![]()
Morjeplovci se bodo začeli zbirati že popoldan, zvečer ko pade sonce pa bo malo roštilja, pa kakšno hladno pivo.![]()
LP
In to hitro, da vidimo kako velik roštilj rabimo.
Guma je guma, zaenkrat.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov