Kam po 5.ruti

Dodajte kraje in zanimivosti, ki jih je vredno obiskati. Opišite vaše "rute", sidrišča in restavracije...

Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en

Matejc
Admiral
Kraj: SLO - HR, skratka EU

OdgovorNapisal/-a Matejc » Pe Jun 28, 2013 08:19

Bi prtisnl pa ni nobenih gugalnc... Šele pol v konobi, tm pa nimajo rentgena :wink: :wink:
Sm jo prpelu da bo kuhala kt mami, pa je pila kt ati...
Uporabniški avatar
Pozejdon
Admiral
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a Pozejdon » Pe Jun 28, 2013 08:28

Hočte rečt, da vam je kader ven iz objektiva letu ... :lol:
Pozejdon,
Grem spet na morje, da se spomnim kako diši morski zrak, da vsaj malo znebim se vsakdanjih debat ...
Uporabniški avatar
kr en
Admiral
Kraj: From sea to sky
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a kr en » Če Jul 04, 2013 06:27

Marchi napisal/-a:Daj kakšno fotko pritisnite, da bomo imeli dokumentirane gugalnice Kvarnerja in Murterskega morja. Če je kdo šel v torek proti Krku pa naj prilepi še gugalnico Kvarneriča.

Je b'lo ful črno, preden smo se odvezal'. Nato pa nič od vetra in od vala. Murtersko skoraj šajba, le deževalo je. T'ko da ni bilo pogojev za kakšno lepo, adrenalinsko slikico. Živ dolgcajt. Sem skozi Bladzo-ta na radarju spremljal in se s tem motil.
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
janadino
Admiral

OdgovorNapisal/-a janadino » Če Jul 04, 2013 07:15

Pa dobro al si ti na dopustu al na morjelovcu? :lol: Se ti vidi da jadraš pa da maš cajt. :lol:
Guma je guma, zaenkrat.
Uporabniški avatar
kr en
Admiral
Kraj: From sea to sky
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a kr en » Če Jul 04, 2013 09:06

Jaz sem, žal, še doma :cry:

Bo pa jutri, upam, že bolje :P
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
Uporabniški avatar
gregor.n
Admiral
Kraj: Zanzibar
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a gregor.n » Ne Jul 07, 2013 23:52

Evo mene iz 5. afterrute. Ist-Zverinac-Brbinj-Sali-Žut-Kaprije-Skradin-Šibenik-Žirje-Smokvica-Žut-Biograd.
Družba enkratna, vreme za en ku.. da o temperaturah morja ne izgubljam besed.... ti pa zato vsak dan temperaturo dvignejo "zgarani dalmatinci", ki te opalijo ko majmuna na vsakem koraku s sloganom "ako je več loša sezona deri duplo onoga koji dođe".
Letos je šlo pa parkrat res čez rob :evil:
https://medisken.si
tomaz_slo
Admiral

OdgovorNapisal/-a tomaz_slo » Po Jul 08, 2013 10:26

gregor.n napisal/-a:Evo mene iz 5. afterrute. Ist-Zverinac-Brbinj-Sali-Žut-Kaprije-Skradin-Šibenik-Žirje-Smokvica-Žut-Biograd.

A si šel še enkrat k Janezu? Na cviček... :twisted:
tomaz_slo
Admiral

OdgovorNapisal/-a tomaz_slo » Po Jul 08, 2013 11:29

Tudi sam sem doma. After ruta skupaj z ruto je prinesla 10 nočitev, 285 preplutih milj ob letos precej čudnih-netipičnih vremenskih razmerah, sod (200l) skurjenega benza in preplute relacije: Novalja-Cres (Meli)-Balvanida-Ist-Novalja-Žut-Kaprije-Skradin-Šibenik-Murter(Koširina)-Ugljan-Novalja-Olib-Novalja.
Temperatura morja se je gibala od 27 do 18 stopinj, temperatura piva pa je bila prijetno konstantna.
Hvala vsem za prijetno družbo, ta VELIKIM pa tudi za udobje, katerega žal na svoji banci nisem mogel vrniti.
Uporabniški avatar
gregor.n
Admiral
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a gregor.n » Po Jul 08, 2013 13:36

tomaz_slo napisal/-a:
gregor.n napisal/-a:Evo mene iz 5. afterrute. Ist-Zverinac-Brbinj-Sali-Žut-Kaprije-Skradin-Šibenik-Žirje-Smokvica-Žut-Biograd.

A si šel še enkrat k Janezu? Na cviček... :twisted:

Ne, sem šel na drugo stran, Sabuni, pa je blo še huje... :shock:
Uporabniški avatar
pajer1
Admiral
Kraj: Ljubljana, Marina Umag

OdgovorNapisal/-a pajer1 » Po Jul 08, 2013 13:41

.

gregor.n napisal/-a:Letos je šlo pa parkrat res čez rob :evil:

Daj malo obrazloži, da vidim česa in kje se moram ognit, ker počasi odhajam "južnije što tužnije."

LP

.
pajer 1

Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Uporabniški avatar
gregor.n
Admiral
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a gregor.n » Po Jul 08, 2013 14:11

Na privezih nema struje nema vode in kasirajo isto kot lani ali še dražje.
Po oštarijah ni cenikov, opalijo te od oka, vsi se zgovarjajo in jamrajo o fiskalizaciji, računa pa itak ne dobiš al ti ga pa napišejo na sekretpapir.
Vsa "domača" roba je totalni bulšit, lignje so iz indijskega oceana, škampi iz tajske, vsa bela riba je iz kaveza.....kar je pa slučajno ujeto pri njih je pa vse 1. klasa ribe (tud trilje, pauki, kokoti) in jo curnejo tud po 500 za kilo....
Po tržnicah štrajkajo tako da tud do frišne zelenjave in sadja ne prideš.
Jao izvinite nije još počela sezona.....slišiš 6.7. ob 18 uri sred Pakoštanov ko ne moreš naročit pice in usranih špagetov.... ker kao još nije stigao kuvar...
Al pa ob 9h zjutraj u Brbinju, nema kafe jer nema struje, ok kupljeno, al može li 2 travarice, pa nema još konobarice, lastnik in kuhar pa na vrtu pijeta pivo...
Vsi sam jamrajo in kukajo kako je loša sezona, kolk morjo delat, pizda tiste dva usrana mesca po par ur.........sej ne morš verjet da je to res

:shock:
Uporabniški avatar
pajer1
Admiral

OdgovorNapisal/-a pajer1 » Po Jul 08, 2013 14:25

gregor.n napisal/-a:Na privezih nema struje nema vode in kasirajo isto kot lani ali še dražje.
Po oštarijah ni cenikov, opalijo te od oka, vsi se zgovarjajo in jamrajo o fiskalizaciji, računa pa itak ne dobiš al ti ga pa napišejo na sekretpapir.
Vsa "domača" roba je totalni bulšit, lignje so iz indijskega oceana, škampi iz tajske, vsa bela riba je iz kaveza.....kar je pa slučajno ujeto pri njih je pa vse 1. klasa ribe (tud trilje, pauki, kokoti) in jo curnejo tud po 500 za kilo....
Po tržnicah štrajkajo tako da tud do frišne zelenjave in sadja ne prideš.
Jao izvinite nije još počela sezona.....slišiš 6.7. ob 18 uri sred Pakoštanov ko ne moreš naročit pice in usranih špagetov.... ker kao još nije stigao kuvar...
Al pa ob 9h zjutraj u Brbinju, nema kafe jer nema struje, ok kupljeno, al može li 2 travarice, pa nema još konobarice, lastnik in kuhar pa na vrtu pijeta pivo...
Vsi sam jamrajo in kukajo kako je loša sezona, kolk morjo delat, pizda tiste dva usrana mesca po par ur.........sej ne morš verjet da je to res

:shock:

OK! Hvala, tudi sam sem kritičen do nedela. Mater jim leno, bom spremenil hoby in jih pustil, da obirajo druge, če bodo še imeli koga. Neumno se mi zdi preplačevat osnovne stvari.

gregor.n, zdaj sva ga pa najebala, ker se bodo nad naju dvignili puritanci na morjeplovcu

- Wikipedija, =Puritanec je privrženec puritanizma (puritas-čistost). To je moralno strog človek, ki obsoja številna običajna zadovoljstva. Je nestrpen do mišljenj in načel, ki so drugačna od njegovih.,

ampak vseeno. Ne dam se na suho!

LP

.
pajer 1

Uporabniški avatar
Tex
Admiral
Kraj: Morje

OdgovorNapisal/-a Tex » Po Jul 08, 2013 15:43

Oh, sami jamrači :lol:

Očitno je res Istra zakon... kamor pridemo, vsi dobre volje cene iste kot lani,ponudba odlična oz še boljša kot lani !
Baklave,bakalar,ribe,škampi,jadranski lignji živa glasba, ražniči,čevapčiči,čebula ajvar in ponfrit, plaže polne,sladoled, natakarji prijazni... ne vem kaj naj rečem...
Še No.1 kolovrati okoli ter parkira pod lifti in Ferelli dela na polno !

TOP !
SlikaSlika
“There’s no point having a boat if you don’t use it!”
Uporabniški avatar
pešekan
Admiral
Kraj: ilirska bistrica

OdgovorNapisal/-a pešekan » Po Jul 08, 2013 15:50

Uporabniški avatar
pajer1
Admiral

OdgovorNapisal/-a pajer1 » Po Jul 08, 2013 15:54

.

Tex, pol se boš pa zbudil in odšel v službo, še prej ti bo pa svizec kavo ......

Ma nehi nabijat, ker vi tako al tako ne greste nikamor s pomola!

LP

.
pajer 1

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov