POMOČ MORJEPLOVCU
Moderatorji: moderator2, moderator
POMOČ MORJEPLOVCU
Prijatelju je po spletu nesrečnih okoliščin spustila cev za gorivo, kar pomeni, da je ostal brez nafte. Varno je sidran v zalivu na Iloviku in vljudno naproša vse morjeplovce, ki se nahajajo v bližini, če mu kdo lahko dostavi deset litrov nafte.
Še njegove koordinate:14º 32' 12" N, 44º 27' 36" E
Prosim lepo tudi v mojem imenu, ima pa na barki malega otroka pa še ženo.
Ajde, morjeplovci, izkažite se.
LpT
Še njegove koordinate:14º 32' 12" N, 44º 27' 36" E
Prosim lepo tudi v mojem imenu, ima pa na barki malega otroka pa še ženo.
Ajde, morjeplovci, izkažite se.
LpT
Nazadnje spremenil mažko, dne Po Jul 22, 2013 16:35, skupaj popravljeno 1 krat.
-
rjavolasa skipperka
- Viceadmiral
- Kraj: LJUBLJANA
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Dal quote tvojega poziva tudi v temo 'na dopustu', kot je predlagala rjavolasa skiperka.
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Marjan, hvala, ampak odziva pa nobenga, zgleda, da okoli Ilovika ne pluje nobena barka, sploh ne morem verjet, da je tudi na vodi prisotna tista slovenska "sam za svojo ritko", sej bo plaču tisto bogo nafto, če vas to skrbi.
LpT
LpT
Nazadnje spremenil mažko, dne Po Jul 22, 2013 16:35, skupaj popravljeno 1 krat.
Mislim, da za ta čas je bilo 182 ogledov tega posta. To se pravi, da ga je kar nekaj morjeplovcev videlo. Tudi sam sem ga videl vendar nisem komentiral, ker mu ne morem sam pomagati. In kar jih poznam morjeplovce, če bi kdo tam mimo plul sigurno bi mu pomagal. Malo sem pogledal po googlu kater zaliv je to in ugotovi, da je le slab kilometer zračne linje oddaljen od kraja Ilovik do katerega pelje lepa potka. Če se zadeva še ni rešila bi vzel pot pod noge in zadevo rešil. To je moj predlog in moj pogled na zadevo.
pomisli in zgodilo se bo
Kanto v roke in pot pod noge do vasice. Tam se bo že kaj našlo. Če ima jadra, pa na jadra do Lošinjske pumpe.
Tako kot je zapisal Ljubo, ogledov posta je veliko, vendar smo na takih lokacijah, da ne moremo pomagati. Če pa gre kdo mimo, pa bo poklical, sem prepričan.
Medtem, ko se mi tukaj prerekamo zakaj kdo ne pomaga, pa prijatelj v zalivu veselo ribe lovi in čaka na dostavo
door to door
, ker drive in ne more
Malo za šalo malo za res.
Brez zamere. Sem prepričan, da se bo našla rešitev prav kmalu. In potem mažko zapiši, kako se je zadeva uredila, da se bomo vsi kaj naučili.
Tako kot je zapisal Ljubo, ogledov posta je veliko, vendar smo na takih lokacijah, da ne moremo pomagati. Če pa gre kdo mimo, pa bo poklical, sem prepričan.
Medtem, ko se mi tukaj prerekamo zakaj kdo ne pomaga, pa prijatelj v zalivu veselo ribe lovi in čaka na dostavo
Malo za šalo malo za res.
Brez zamere. Sem prepričan, da se bo našla rešitev prav kmalu. In potem mažko zapiši, kako se je zadeva uredila, da se bomo vsi kaj naučili.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti