nekaj utrinkov iz dopusta v kraju Žaborič /Šibenik
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
lahko ti zagotovim da ti ne bo žal če boš zašel v Žaborič in na bljižne rajske otočke. besedo RAJSKE vzemi dobesedno - ker so prav vsi porasli z borovci imajo položno plažo, pod borovci pa je dovolj prostora za družinsko poležavanje,zelo čisto morje in konstantno lepo sončno vreme. v 10 dneh ne moreš vsega raziskat.blizu je šibenik in primošten pa zanimivo zaledje slapovi krke. prijazni domačini privezov za čolne pa je tudi dovolj.če pa nimaš čolna pa se da lepo z avtomobilom raziskat celoten polootok z loviščem in skritimi zalivčki. idealno ni kaj.
san
Kaj zdaj oglašujete mojo uvalo? Šala.
V uvali Mirine jaz puščam čoln ko sem na moru že 4 leta.
Tudi letos. Prva liga lokacija in okolica pa še ata tm v lokalu ob plaži ti vrže uč na čoln.Bo pa žal desn del( če ven gledaš iz zaliva) kmalu pozidan ker se je že iz poljoprivredne zone spremenil v turističku od tu pa v gradbeno, levi kjer je zid ostaja zaenkrat poljprivredni.
LP
V uvali Mirine jaz puščam čoln ko sem na moru že 4 leta.
Tudi letos. Prva liga lokacija in okolica pa še ata tm v lokalu ob plaži ti vrže uč na čoln.Bo pa žal desn del( če ven gledaš iz zaliva) kmalu pozidan ker se je že iz poljoprivredne zone spremenil v turističku od tu pa v gradbeno, levi kjer je zid ostaja zaenkrat poljprivredni.
LP
no potem mi lahko samo potrdiš da je zaliv MIRINE res fantastičen. idealen je tudi zaradi tega ker lahko pridejo ljudje v zaliv tudi z avtomobilom - pa kljub temu zaliv ostaja miren in čudovit porasel z borovci in lepoimi divjimi plažami.
tudi sam sem izvedel da bo del MIRINE pozidan - slej ko prej.
- ŠKODA
mirno morje in se vidimo v MIRINAH
tudi sam sem izvedel da bo del MIRINE pozidan - slej ko prej.
- ŠKODA
mirno morje in se vidimo v MIRINAH
san
ramp je več
je pa še ena rampa za spuščanje čolnov - v delu Žaboriča v smeri za Primošten (v bližini Višnjičeve vile -nadaljevanka urgenca). brez problema gre z vsakim osebnim avtomobilo. in obe (tudi tista ki jo opisuješ ti) sta GRATIS.
mirno morje
mirno morje
san
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov