ime mi je Gregor star sem 15 let ter me zanima kje na hrvaškem kupiti karte ter če se je res treba prej vpisati v ribiško družino
hvala
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
aleks09 napisal/-a:Menda v turističnih agencijah ne prodajajo več.. sem hotel v začetku julija kupiti katro za podvodni ribolov v agenciji Sunny way Poreč, pa so me napotili v RD Zubatac... samo je bilo odprto samo od torka do četrtka med 19. in 21. uro, pa se mi ni dalo čakat ali se samo za to vozit v Poreč in sem se malo švercal.. ujel pa itak nisem nič ker tudi nič ni prišlo mimo .. So pa cene iste kot leta nazaj.. prilagam link.. http://www.mps.hr/ribarstvo/default.aspx?id=23 ... poleg tega pa se menda moraš včlaniti v njihovo RD kar te košta po enih informacijah 50 kun po drugih pa 100 kun (verjetno odvisno od RD).. jaz sem par let nazaj plačeval po 100 kun za RD Zubatac..
Aja... pa ko kupuješ karto obvezno povej ali je za ribolov s palico (iz obale in čolna) ali za podvodni ribolov s puško... ker so dovolilnice (karte) različnih barv.. cene so pa iste.. torej če boš imel oz. lovil s puško imej karto za puško saj lahko loviš s puško in palico, če boš imel pa karto samo za palico (ponavljam, da je cena ista) lahko loviš samo s palico in bognedaj, da te potem kontrolirajo ker ti vzame ves pribor (puško, plavutke, masko, rokavice, nož, mrežo + ostalo opremo in seveda ulov + moraš plačati kazen (pred leti je bila 2000 kun)...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov