polnenje plina v jeklenke
Moderatorji: moderator2, moderator
polnenje plina v jeklenke
Polnenje plina na Hr je problem. Sicer se ga dobi na določenih mestih, ampak redko. Če pa je sila, pa tudi cena ni važna.
Tako se je zgodilo tudi meni. Na Korčuli obstoja tip, ki za kg napolnjenega plina računa 40 kun. Pa da ne bo pomote, brez jeklenke.
Tako sem mu moral za 2kg jeklenko odšteti 80 kun, brez računa jasno.Kontakt pa dobite v marini Korčula.
V marini Veruda pa je ta cena cca 14kun za kg
Toliko zgolj v informacijo, da ne bi še kdo šel brez plina na Korčulo in ga tam napolnil.
Tako se je zgodilo tudi meni. Na Korčuli obstoja tip, ki za kg napolnjenega plina računa 40 kun. Pa da ne bo pomote, brez jeklenke.
Tako sem mu moral za 2kg jeklenko odšteti 80 kun, brez računa jasno.Kontakt pa dobite v marini Korčula.
Toliko zgolj v informacijo, da ne bi še kdo šel brez plina na Korčulo in ga tam napolnil.
z vetrom v laseh
Re: polnenje plina v jeklenke
stanec napisal/-a:Polnenje plina na Hr je problem. Sicer se ga dobi na določenih mestih, ampak redko. Če pa je sila, pa tudi cena ni važna.
Starigrad na Hvaru, napolnijo ti jeklenko (2kg) za 50 kun. Tam kjer prodajajo plin, poleg vinarije, na cesti proti Vrboski. Približno 500 metrov od konca zaliva. Delajo pa samo od 10ih do 12ih, ob sobotah od 10ih do 11ih.
To je približno 6.8 eur za 2 Kg. Pri Butanplinu pa stane to polnjenje nekaj nad 4 Eure. Tako da velike razlike tu ni bilo.
Jaz sem ponavadi jeklenke polnil pri Marini Dubrovnik, tam je čisto uradna polnilnica.
stanec napisal/-a:... da ne bi še kdo šel brez plina na Korčulo in ga tam napolnil.
... ker bo bankrotiral ali kaj hočeš reči?!?!
Ko mi je zmanjkalo plina, bi zanj ubijal in itak da bi plačal 10€ za 2kg plina, kar bi imel dovolj za naslednjih 14 dni. Je pa še kaj dražjega in bolj nategunskega na Jadranu, kot pa plin za 5€.
No ja, vseeno prav, da si na to opozoril.
Nazadnje spremenil Marchi, dne Sr Avg 21, 2013 08:37, skupaj popravljeno 1 krat.
Letos nam je na Hvaru zmanjkalo plina. Napolnili smo jo na poti v Stari Grad, nasproti glavne električne postaje zaviješ levo in po 20 metrih na levi strani zagledaš polnilnico.
Kamp Čikat Lošinj, polnilnica plina, pon-pet, 10-11h.
Za sob in ned pa nisem prepričan.
Za sob in ned pa nisem prepričan.
Mate barke za 000000 E, pa nimate dveh jeklenk 
Mamo več jeklenk. V vsakem štuku eno

ja jaz ko se ena jeklenka sprazne jo zamenjam z rezervno in potem ob priložnosti nafilam tko da imam polno bombo v rezervi...V sosednjem kampu od Valkanele je tud polnilnica .dela od 8,30 do 10,30.Pa ne gleda datume.
- habibi Vll
- Admiral
- Kraj: LJ.Vižmarje
Jest jih pa doma filam sam že 35 let, 2,3,5kg.Eno 2kg za rezervo drugače pa 2 po 3kg, eno za kuhat eno za žar in v vsako dam po 4 kg plina.Za večje barke pa itak ni problem 10 kg in še kaka za rezervo.Na dopustu se mi pa res ne da iskat kje so polnilnice plina.
mašinfirer
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost