Hvala Habibi
Moderatorji: moderator2, moderator
Hvala Habibi
Danes sem imel kar dosti opravkov okoli motorja in končno dela tako kot je treba. Že dolgo sem imel občutek, da motor ne hladi dovolj. Na barki je bilo kar nekaj mehanikov, ki so mi rekli, da je treba cel motor razdret pa očistit kamen pa do takih, ki so rekli da dela vse normalno. Na srečo nisem poslušal ne enega ne drugega ampak na Dugem otoku srečal kapetana barke Habibi. Njemu sem med drugim potožil o težavah. Takoj ko sva užgala motor je kot iz topa ustrelil kaj je narobe. Zaupal sem mu in danes zamenjal izpušni kolektor, ki se je pri razdiranju razpadel. Zato hvala ti. Rad bi pa še pohvalil trgovino v marini v Punatu, ki mi je dobil rezervni kos v dveh dneh po naročilu preko telefona brez nobenega avansa in brez nobenega kompliciranja. S tem, da mi je ponudil možnost, da dokupim še malenkost in na to dal deset procentov popusta. To pa sem napisal zato, ker v naši vesoljni Sloveniji ni bilo trgovine, ki bi kos dobila prej kot v štirinajstih dneh dražje in še prj bi moral plačat avans. Celo v trgovini kjer sem pred kratkim zapravil kar lep kupček evrčkov.
Zato še enkrat hvala Habibi. Seveda pijača v LJ.
Zato še enkrat hvala Habibi. Seveda pijača v LJ.
pomisli in zgodilo se bo
Tudi meni je letos habibi VII naredil veliko uslugo,o kateri sem že pisal na forumu. Izkoriščam to temo,da se mu tudi sam še enkrat zahvalim za izkazano pomoč!
Lahko smo ponosni,da imamo v svojih vrstah takšne člane! Za letošnje leto bi ga šefu predlagal za morjeplovca leta 2013!!!Če se bo ta nominacija obdržala,bom še podrobneje argumentiral razlog nominacije.
Lahko smo ponosni,da imamo v svojih vrstah takšne člane! Za letošnje leto bi ga šefu predlagal za morjeplovca leta 2013!!!Če se bo ta nominacija obdržala,bom še podrobneje argumentiral razlog nominacije.
Pozdrav iz Srca Slovenije!
Bom potem ljubotovo temo izkoristil tudi sam
Tudi meni je pomagal... Sicer njegova posadka, habibilj pa vseen....
Vsekakor če srečate barko Habibi VII na morju in imate težave z motorjem jih po odhodu posadke omenjene barke ne boste imeli več!!!!
Hvala Habibi VII
Tudi meni je pomagal... Sicer njegova posadka, habibilj pa vseen....
Vsekakor če srečate barko Habibi VII na morju in imate težave z motorjem jih po odhodu posadke omenjene barke ne boste imeli več!!!!
Hvala Habibi VII
Sm jo prpelu da bo kuhala kt mami, pa je pila kt ati...
-
Bouges Nina
- Admiral
- habibi Vll
- Admiral
- Kraj: LJ.Vižmarje
Hvala
fantje ,me spravlate v zadrego
,pa sej je ja luštn,če lahko komu kaj ustrežeš,zakaj pa ne,sej nikol ne veš kadj boš sam v situaciji,ko bi koga rabil.Sej takih fantov ne manjka, a ne Matejc,le ta prav cajt moreš bit na pravem mestu.Hvala za nadaljno vspodbudo,kakšn pirček bomo pa že ob priliki ruknl

mašinfirer
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov