Za ljubitelje Mercedesov
Moderatorji: moderator2, moderator
Tex napisal/-a:Roberth1 napisal/-a:Edini MB ki mi pospeši utrip.
Tako prvega, kot drugega bi imel takoj.
Čudno, a ni to samo podaljšek za tiste....??![]()
Mislim, da si zamešal znamki.
Znamka o kateri bi znalo biti govora, je hec v tem, da gredo vsi modeli skozi tri faze.
1. Imajo jih tisti, ki jih uporabljajo, kot statusni simbol (tako znamka, kot lastniki nekaj pridobijo skozi oči "imidža")
2. Ko model pride v nekako 5 leto izdelave in ceno 1/3 novega vozila, se začnejo v njih pojavljati wannabe jaki frajerji (v tej fazi je po moje model "potrurčen")
3. v tej fazi je model star že 10+ let in je povprečno stanje pločevine že obupno (če bi tehnični pregledi opravli svojo nalogo, bi jih bilo pol za na odpad) in tu se šele najdejo fani, je pa res tudi v tej publiki vsaj 90% kao fanov.
MB se je vsaj v mojih očeh precej uspešno izogibal takim budelaštinam.
Audi je pred 10 in več leti prav tako imel hude težave, da so uporabniki delali krivico znamki. Jaz mislim, da so v glavnem ti uporabniki prebegnili k znamki, katero misli Tex.
Pa še enkrat (ker kot kaže 1. ni bilo razumljeno) SEC je nekaj najbolj impozantnega, elegantnega..., kar se je kdaj valilo po cestah (seveda tu malo upoštevamo obdobje nastanka) in s svojo pojavo ni bil nikoli vulgaren ( poizkusi stylinga redečelasih manta frizura švabov v stilu Strosek so tu izločeni).
https://vodovod-rh.si/
tole bi znalo biti zanimivo ko bo test narejen ker simulacije meni ne povedo ničesar. ne boš zapeljal čez ležečega policaja s tem da bi se avto le malo dvignil... pa to ni šans.....
sicer bo to samo v višjih klasah (zaenrkat), nižje so pa itak rost magnet
pač problemi z rjo pri mercedesih niso nič čudnega. pa ne govorim na pamet.
sicer bo to samo v višjih klasah (zaenrkat), nižje so pa itak rost magnet
Me prav zanimako bo šel tale sistem čez ležečega v Kopru pred šlo ne vem katera ulica tam v mestu kjer je radar. Tisto grbino še z LR Defenderjem komaj prevoziš.
Je pa zanimivo.
Ne vem kaj jajcajo s sistemom, da so senzorji kjer je omejitev i bi avto avtomatično zavrl na hitrost ki je dovoljena.
Ali pa da bi enkrat prevozil pot npr lj-šibenik, posnel, rač si to zapomni in drugič vtipkaš samo destinacijo in gremo.
Senzorji opravijo svoje, varnostna razdalja, pešci, srnjad ...
bo verjetno ko bom že tolk star da bom imel samo še dovoljenje da grem lahk do weceja sam.
Je pa zanimivo.
Ne vem kaj jajcajo s sistemom, da so senzorji kjer je omejitev i bi avto avtomatično zavrl na hitrost ki je dovoljena.
Ali pa da bi enkrat prevozil pot npr lj-šibenik, posnel, rač si to zapomni in drugič vtipkaš samo destinacijo in gremo.
Senzorji opravijo svoje, varnostna razdalja, pešci, srnjad ...
bo verjetno ko bom že tolk star da bom imel samo še dovoljenje da grem lahk do weceja sam.
trenutno so samo senzorji da ti na zaslonu prikažejo znak. ni pa še to da bi ti omejilo.
da bi prevozil pot, si avto shranil nato pa te vozil? yeah right.... za tak sistem bi dal kolikokrat po 10 tisočakov?
vsi ti sistemi so dragi in kdo bo kupil recimo nek avto ki sedaj stane 15 jurjev ko mu pa te senzorje daš noter pa mu ceno nabiješ na vrednost bajte doma ali celo presežeš.
kot da bi cliota za 120 jurjev kupil.......
da bi prevozil pot, si avto shranil nato pa te vozil? yeah right.... za tak sistem bi dal kolikokrat po 10 tisočakov?
vsi ti sistemi so dragi in kdo bo kupil recimo nek avto ki sedaj stane 15 jurjev ko mu pa te senzorje daš noter pa mu ceno nabiješ na vrednost bajte doma ali celo presežeš.
kot da bi cliota za 120 jurjev kupil.......
Pred dvajsetimi leti je Benefon delta to je un mobitel NMT ki je imel 0609 začetno pa dalje stal skoraj 2000 mark. (Da o unih kištah ki si jo moral imeti za pasom kot prenosnika ne govorim.) To lahko sedaj primerjaš z nekimi 3000-4000 evri.Kasneje ga je kolega nucal za metanje psu namesto komada lesa. Koliko sedaj stane mobilček?
Pa so jih kar nekaj prodali.
Verjamem da bi tak sistem na začetku stane ko sam satan, ko pa tega vgradijo v vse avte se cena zniža za mnogo mnogo odstotkov.
Razvoj stane, ko se tega proda na miljone cena pade.
Lp
Pa so jih kar nekaj prodali.
Verjamem da bi tak sistem na začetku stane ko sam satan, ko pa tega vgradijo v vse avte se cena zniža za mnogo mnogo odstotkov.
Razvoj stane, ko se tega proda na miljone cena pade.
Lp
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov