brisanje clanov
Moderatorji: moderator2, moderator
brisanje clanov
predlagam da odpremo rubriko za glasovanje brisanja nespostljivih clanov tega foruma kateri nam kvarijo ugled le tega in ga niti ne razumejo 
Tudi sam včasih kako pljunem. Tudi ko mi teče voda v grlo se rad pošalim na svoj račun, zato ne bi rad bil izbrisan, ker je forum za razliko od drugih forumov čista špica.
Če pa kdo prekorači mejo dobrega okusa in ne prispeva k konstruktivni (ta izraz je posledica preveč gledanja politike) debati o določeni temi pa se strinjam da ga vsaj opomnimo, če že ne kaj drugega.

Če pa kdo prekorači mejo dobrega okusa in ne prispeva k konstruktivni (ta izraz je posledica preveč gledanja politike) debati o določeni temi pa se strinjam da ga vsaj opomnimo, če že ne kaj drugega.
Guma je guma, zaenkrat.
Fantje,če še niste opazili da Piraneza mislim da dones sploh ni blo gor na forum.Škoda da je toliko stvari povedanega za nekega idiota ki sploh ne bere foruma ter se prijavi kakšno zakuha in potem gre spet v "pozadino".Res je ta forum drugačen od drugih,je bolj na nivoju,večkrat berem tudi kakšnega drugega še ,pa vam rečem da je marsikdaj za skozlat.Še to bi rad povedal,da je človek najbolj komplicirano bitje ki ga lahko naredi vsaka
budala
,pa nemislim nikogar žalit 
Ure dnevi leta tečejo....
Hja za enkrat je na tem forumu veljala čista diktatura, ki jo izvajam jaz osebno.
Tako bo tudi ostalo! Komur je všeč OK, če pa komu ni, pa lahko gre. Demokracije tukaj ne smem dopustiti, saj veste kam to potem odpelje... Forumu že več kot 2 leti posvečam ogromno časa in zato nisem nikoli pustil, da nekaj individualcev vse to uniči.
Mislim pa, da smo močna ekipa, dobivamo se na srečanjih in to pomeni, da je moja ideja dobra, pamet in prispevki vas, ki redno sodelujete in pripomorete h konstruktivni debati, pa prav tako! Čestitke vsem!
LP
Tako bo tudi ostalo! Komur je všeč OK, če pa komu ni, pa lahko gre. Demokracije tukaj ne smem dopustiti, saj veste kam to potem odpelje... Forumu že več kot 2 leti posvečam ogromno časa in zato nisem nikoli pustil, da nekaj individualcev vse to uniči.
Mislim pa, da smo močna ekipa, dobivamo se na srečanjih in to pomeni, da je moja ideja dobra, pamet in prispevki vas, ki redno sodelujete in pripomorete h konstruktivni debati, pa prav tako! Čestitke vsem!
LP
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov