KAMM doo-LJ
Moderatorji: moderator2, moderator, Matejc
KAMM doo-LJ
Tudi navtična oprema, barve itd.
Kamm doo. PE LJ, Šmartinska c. 152 ( BTC hala 10. Tel. 01/541-18-15
LP
Kamm doo. PE LJ, Šmartinska c. 152 ( BTC hala 10. Tel. 01/541-18-15
LP
Meni se dobro zdi, ker vedno dajo poleg kaksno darilo. Pa se dokaj uporabno je vedno.
Nazadnje sem dobil RF krigl za pivo
izoliran
Pa zelo ustrežljivi so, malo delujejo smotano in zadržano, vendar se nimam kaj pritoževati. Od mene +
edit: glede kvalitete... ko sem iskal nosilce za palice so imeli kvalitetnejse od recimo Lotusa, vendar tudi precej dražje, nekako velja kolko para tolko sviranja...
Cene generalno... meni je itaq vse kap kar se navtike tiče.
Nazadnje sem dobil RF krigl za pivo
Pa zelo ustrežljivi so, malo delujejo smotano in zadržano, vendar se nimam kaj pritoževati. Od mene +
edit: glede kvalitete... ko sem iskal nosilce za palice so imeli kvalitetnejse od recimo Lotusa, vendar tudi precej dražje, nekako velja kolko para tolko sviranja...
Cene generalno... meni je itaq vse kap kar se navtike tiče.
Ma ja sej majo vse sorte, sam s temi darili so pa malo mimo. Jaz naptimer, ki večkrat kupujem pri njih imam že vse te šare, toliko, da bi jo lahko že začel prodajat. Bi raje videl, da namesto tega dajo malo rabata, bi bil bolj zadovoljen.
S cenami pa je tako, da nekaj je ceneje pri njih, nekaj v lotosu, nekaj pa kje drugje. Ko pa potegneš črto, so pa vsi približno enakovredni.
S cenami pa je tako, da nekaj je ceneje pri njih, nekaj v lotosu, nekaj pa kje drugje. Ko pa potegneš črto, so pa vsi približno enakovredni.
pa meni prinesi kaj... Potrebujem se 3 vrce za pivo, tudi tele LED lučke so zakon(ribič saj veš)... PA otroci se radi igrajo z njimi, Pa se nekaj sem dobil drugega, pa se ne spomnim kaj, drugace pa gliham za vrce in lučke
edit: z temi darili je tako, se vedno bolje, kot nič. Popust pa dajo tezko, sploh v "isti" vrednosti. Vidim pri nas, cena, ki je po ceniku, stane pa skoraj 6x manj. Recimo, če lučka stane 10€ bi bilo neumno, da ti da 2€ popusta, namesto lučke...
edit: z temi darili je tako, se vedno bolje, kot nič. Popust pa dajo tezko, sploh v "isti" vrednosti. Vidim pri nas, cena, ki je po ceniku, stane pa skoraj 6x manj. Recimo, če lučka stane 10€ bi bilo neumno, da ti da 2€ popusta, namesto lučke...
Re: KAMM doo-LJ
Kam je odplaval nekam v peto avenijo new yorka. Danes sem šel po vijake m12 x 100 A4. Sem mislil v kam, pa sem čist sllučajno mal preveril kok so cene drugje... Fak. Ne grem več po vijake v kam.
Vijaki.net, 1,33€, kam 2,55€. Enak vijak od iste firme z reliefom ptiča na glavi.

Vijaki.net, 1,33€, kam 2,55€. Enak vijak od iste firme z reliefom ptiča na glavi.

Finally, give that old outboard a hug—everyone needs some love now and again.
Re: KAMM doo-LJ
Imajo jedro v zlatu

Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost