še ena tragična
Moderatorji: moderator2, moderator
-
navtik_borut
- Admiral
-
navtik_borut
- Admiral
Motorja ni bilo gor? Na sliki ga namreč ni videti.
EDIT: Sem pogledal še druge slike in vidim sedaj, da je inboard.
Grdo je dobil ja..
Kaj češ, dokler nihče ne umre ali odnese kakšnih drugih slabih posledic, je še OK. Čoln je zamenljiv, življenje ni.
EDIT: Sem pogledal še druge slike in vidim sedaj, da je inboard.
Grdo je dobil ja..
Kaj češ, dokler nihče ne umre ali odnese kakšnih drugih slabih posledic, je še OK. Čoln je zamenljiv, življenje ni.
Nazadnje spremenil navtik_borut, dne To Maj 27, 2014 22:04, skupaj popravljeno 1 krat.
oj
ja življenje je na prvem mestu fantje če je glava cela pleh in plastio se da menat glava je sam ena upam da bodo vsi ki so bili udeleženi srečno odnesli sam pozna šoferja kamjona in kot sm se menu je enostavnoostau brez volana ker je bla tko spouzka cesta in kot usi vemo je tista cesta katastrofa ne vem kaj misli država kej poskrbet tudi za tole cesto po vsakem dežju skoraj je kak avto tam u kanalu js res ne vem a bo treba 10 mrtvih da bodo uvideli da je cesta u k....
oj
to je vse res pred enim tedno podobna nesreća na istem mestu 46dni nazaj na istem mestu zdrs kombija .......statistika je taka da je ob dežju cesta smrtonosna in da je treba pazit mi ki poznamo cesto če pa ne poznaš si najebu
-
marenostrum
- Viceadmiral
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov