Zakaj člani zapuščajo morjeplovec.net? Razmišljanje by Al...

Tukaj lahko razpravljate o vsem, kar ne sodi v nobeno od zgornjih rubrik. Vseeno naj ne vsebuje preveč politike, verskega prepričanja in podobnega, kar lahko hitro preveč razdvaja ljudi!

Moderatorji: moderator2, moderator

Uporabniški avatar
H2O
Admiral

OdgovorNapisal/-a H2O » To Jan 27, 2015 20:21

Jaz sem Marjanu že nekajkrat poskusil na lep način povedat, da so njegovi prosti spisi zateženi in težko prebavljivi, pa mi je zameril in se začel prepirat z mano (podobno kot zdaj z Alom) ter mi dokazovat da nimam prav, zato sem obupal :roll:
kok-pit?
Viceadmiral

OdgovorNapisal/-a kok-pit? » To Jan 27, 2015 20:38

Brez veze!
Marjan je tak tip človeka,(moder, melanholik), zato ga je potrebno razumeti in sprejeti takega, kot je. Njegov(njihov) moto je: Če že nekaj napiše(naredi) , potem to naredi tako, da je vsem razumljivo, vključno z viri, obrazložitvami, vsemi detjli, vse v mm natančno, 15-krat prebere, da slučajno ne manjka kakšna vejica, kako se sliši, kako se bere, … Vi si sploh ne predstavljate, kolikokrat je ta članek zbrisal, popravil, obdelal, preštudiral o vplivu, dodal par besed, pa spet pobrisal, pa na novo napisal,… preden ga je objavil. To pa zato, ker se to zdi NJEMU pomembno, ker je pač tak karakter. Tisti ki to razume, boljše spi.
Drgač se pa meni zdi prov en fejst dec, in je eden redkih, ki se je izpostavil z polnim imenom in priimkom. Mi smo pa skrivači.

Sicer pa sem o teh stvareh že enkrat pisal, in zaradi posmeha vse pobrisal.
Uporabniški avatar
H2O
Admiral

OdgovorNapisal/-a H2O » To Jan 27, 2015 20:41

kok-pit? napisal/-a:Drgač se pa meni zdi prov en fejst dec

Tudi meni se zdi čist fejst dec... samo njegove proste spise včasih težko prebavljam :wink:
kok-pit?
Viceadmiral

OdgovorNapisal/-a kok-pit? » To Jan 27, 2015 20:47

Verjamem. Samo to je tvoj problem, ne njegov.

P.S. Tam bi moral popraviti iz Z v S pa ne bom, da se ne bo videlo, da sem popravljal.

.
Uporabniški avatar
Tex
Admiral
Kraj: Morje

OdgovorNapisal/-a Tex » To Jan 27, 2015 21:36

Mi zna kdo naštet 5 nekoč dejavnih članov, ki je zapustilo morjeplovca ?
SlikaSlika
“There’s no point having a boat if you don’t use it!”
Uporabniški avatar
Marchi
Admiral

OdgovorNapisal/-a Marchi » To Jan 27, 2015 21:39

kok-pit? napisal/-a:Verjamem. Samo to je tvoj problem, ne njegov.

Slika
Je tako!

Ne vem kaj si nekateri toliko belite glavo s prispevki drugih. Saj vam jih ne pošiljamo na mail. Beri ali pa ne. Kako razumeti nekoga, ki so mu prispevki prav določenega člana brezvezni, a vedno znova in znova jih z zadnjim atomom energije in "sočutja" do avtorja, prebere. :?: In potem še napiše kritiko na ta prispevek in to ne vsebinsko ampak osebnostno ali stilsko ali kaj tretjega. Vsa čast za živce in čas, vsa čast. Eni ste neverjetni.
Ok Marjan obsežno "naklada" o kakšnem vsebinskem vprašanju ampak to kar počnete "težaki" je pa nadvse čudno početje z odsotnostjo vsakega občutka za pravo mero.
Evo sem se že ujel v to past. K sreči imam razmerje normalnih in zablojenih prispevkov še vedno v korist prvih in tako bo tudi ostalo.

Če sem jaz komu ukradel forum s prispevki o vremenu ali o jadranju ali s kakšno štorijo s terena, potem lahko rečem samo, super! Razen tega, da si želim, da bi nas bilo takih ugrabiteljev čimveč. Je pa res, da je največje število prispevkov v temah, ki so k sreči našle svoje mesto izven morjeplovskih tem. In za tisti del foruma mi je vseeno, kdo ga je ugrabil.

Lahko samo še zapišem, da bo v temah, ki jih moderiram, tudi naprej bullshit free zone!
Uporabniški avatar
H2O
Admiral

OdgovorNapisal/-a H2O » To Jan 27, 2015 21:53

Marchi napisal/-a:Kako razumeti nekoga, ki so mu prispevki prav določenega člana brezvezni, a vedno znova in znova jih z zadnjim atomom energije in "sočutja" do avtorja, prebere. :?

Če je to letelo name, te moram razočarat Marchi... večino Marjanovih dolgih prispevkov gladko preskočim. Po pravici pa povem, da je včasih že kar moteče preskakovat pol strani dolge komentarje. Saj se da odgovorit tudi v nekaj stavkih.
Uporabniški avatar
Marchi
Admiral

OdgovorNapisal/-a Marchi » To Jan 27, 2015 22:00

Če si se prepoznal v tem, potem je letelo nate, če se nisi, ni letelo nate. :wink:
Ne analiziram vedenjskih vzorcev posameznih članov na forumu. Napisal sem, kar opažam in kaj si mislim o tem.
Uporabniški avatar
Grega295
Admiral

OdgovorNapisal/-a Grega295 » To Jan 27, 2015 23:01

Marchi napisal/-a:Lahko samo še zapišem, da bo v temah, ki jih moderiram, tudi naprej bullshit free zone!

Neverjetno, kako enim zraste greben, ko postanejo moderatorji. Od MT občasno dobivam na ZS nekakšne poduke (iz vidika moderatorja) o tem kako naj pišem, ti pa si se oklical za razsodnika med jadralskim bull-shitom in ne-bull-shitom?? Ne želim biti piker, ampak res mi je žal tega foruma.
Uporabniški avatar
Tex
Admiral

OdgovorNapisal/-a Tex » To Jan 27, 2015 23:06

sem mislil, da vam grem jaz na jetra, pa vidim, da greste sami sebi :lol:
to pa je šele jeba :lol:
SlikaSlika

“There’s no point having a boat if you don’t use it!”
Uporabniški avatar
johnny1300
Viceadmiral
Kraj: Straža
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a johnny1300 » To Jan 27, 2015 23:14

Tex napisal/-a:sem mislil, da vam grem jaz na jetra, pa vidim, da greste sami sebi :lol:
to pa je šele jeba :lol:

:D :D
Uporabniški avatar
H2O
Admiral

OdgovorNapisal/-a H2O » To Jan 27, 2015 23:19

Že dolgo nismo pluli, pa smo sitni :mrgreen:
Uporabniški avatar
gregor.n
Admiral
Kraj: Zanzibar
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a gregor.n » To Jan 27, 2015 23:20

Tex napisal/-a:Mi zna kdo naštet 5 nekoč dejavnih članov, ki je zapustilo morjeplovca ?

Admin, MitjaP, Novinec, Barh, Atilone, marenostrum, rider666, Lipnik, Brane40, Brane50.....ima još :wink:
https://medisken.si
Uporabniški avatar
H2O
Admiral

OdgovorNapisal/-a H2O » To Jan 27, 2015 23:28

gregor.n napisal/-a:ima još :wink:

Kr en je bil dolgo odsoten, zadnje čase se je pa spet začel oglašat 8)

gregor.n napisal/-a:Brane40

:D :wink:

gregor.n napisal/-a:Admin

:lol: :lol:
Uporabniški avatar
Tex
Admiral

OdgovorNapisal/-a Tex » To Jan 27, 2015 23:29

Gregor pod "zapustilo" sem imel v mislih, da :

- jih ni več na forum
- ga ne gledajo na skrivaj