Moč motorja
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
- Marcel_Mastnak
- Admiral
- Kraj: Celje
- Marcel_Mastnak
- Admiral
- Marcel_Mastnak
- Admiral
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Tole je sicer v razdelku Popravila, gradnja, obnova, tako da bi bilo čez nekaj časa nepoučenim malo težko najti, kjer se dogovarjati za srečanje in skupno plovbo malih, zlasti, ker bodo verjetno večkrat na vrhu seznama novejše teme.
Zato, da bo lažje najti, če se bo redno rabilo, kazalec na tole v temo Objave nameravanih poti...
Zato, da bo lažje najti, če se bo redno rabilo, kazalec na tole v temo Objave nameravanih poti...
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Re: d
Fox2005 napisal/-a: Sam povej kje se dobimo, destinacijo bomo pa prilagodili najšibkejšemu...
Torej v gostilni ?

“There’s no point having a boat if you don’t use it!”
Zdej smo res čist zašli s teme. Gostilna je planirana zvečer, ko se vrnemo s plovbe. Sicer mam pa jaz tud še velik pa postorit okol čolnička. Sedeži bodo počas fuč, kalužno č. morm zmontirat, pa tud lupina že hrepeni po novi barvi.
Kokr kaže, bodo to sezono na vrsti samo sedeži...za kaj več bo pa zmanjkalo časa...
Kokr kaže, bodo to sezono na vrsti samo sedeži...za kaj več bo pa zmanjkalo časa...
mato napisal/-a:Fox2005 napisal/-a:Pa dejmo...29-30 maj. Nekje med Ankaranom in Umagom?
Jaz planiram 6-7.6 Izola Strunjan.
Žal moram prestavit za en teden,
Več TU: http://www.morjeplovec.net/forum/viewtopic.php?p=234658#234658
Mato 
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta