Izvenkrmni motor iz Hrvaške
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
Kupil sem motor iz HR od pravne osebe, ki mi je izdala račun, prav tako potrdilo o izpisu iz plovila z njihove kapitanije. Pred nakupom so na naši kapitaniji dejali, da je dovolj račun in izpisni list iz njihove kapitanije. Ko smo sedaj hoteli vpisati motor na barko pa ponovno problemi na naši kapitaniji... naenkrat bi radi še original račun (mi je sedaj prejšnji lastnik poslal skeniranega, čeprav je na njem plovilo + motor) ter CE certifikat, katerega sploh ne vem če prilagajo ob nakupu novega (vsaj za ostale izdelke jih ne, ampak prodaja v EU ni dovoljena če ni CE)?
Ima kdo kakšen nasvet kako to rešit?
p.s.: gre se pa za motor Suzuki 115HP 4T letnik 2010
Ima kdo kakšen nasvet kako to rešit?
p.s.: gre se pa za motor Suzuki 115HP 4T letnik 2010
-
Daki
-
Daki
Ja, tudi Tohatsu ustreza okoljskim predpisom. Tisti z oznako TLDI, ne pa stari dvotaktniki na upilinjač. Imel oba.
Bi še enkrat kupil kakšnega malega 3.5 dvotaktnega Tohatsuja, ki ga ne bi registriral, za dingija. Kje na Hrvaškem pa jih še prodajajo? Predlani jih je imel še Seawave v Lescah, zdaj jih na ceniku ni več.
Bi še enkrat kupil kakšnega malega 3.5 dvotaktnega Tohatsuja, ki ga ne bi registriral, za dingija. Kje na Hrvaškem pa jih še prodajajo? Predlani jih je imel še Seawave v Lescah, zdaj jih na ceniku ni več.
Kdo je na strani
Po forumu brska: Google [Bot] in 11 gostov