smo na dopustu

Dodajte kraje in zanimivosti, ki jih je vredno obiskati. Opišite vaše "rute", sidrišča in restavracije...

Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en

val
Admiral
Kraj: Maribor-koper- Pula

OdgovorNapisal/-a val » Ne Jul 26, 2015 20:25

polanc napisal/-a:a je kdo v Umagu?? Me zanima če moja barka še plava

Damir nič ni javil ,da bi bilo kaj narobe.
Takega light schowa baje še v Umagu ni bilo .
Ni bilo mobitela ,elektike,interneta.

Poglej si na facebooku "istramet"
polanc
Admiral
Kraj: sevnica

OdgovorNapisal/-a polanc » Ne Jul 26, 2015 21:30

Ja sem pogledal,pa tud trešl mi je u barko,zato mi se koža ježi ko je blo tolk strel okol.Davor mi je javu da je sve ok,ne brinite
val
Admiral
Kraj: Maribor-koper- Pula

OdgovorNapisal/-a val » Ne Jul 26, 2015 21:37

jaz grem v sredo dol.
Prideš za vikend?
polanc
Admiral
Kraj: sevnica

OdgovorNapisal/-a polanc » Ne Jul 26, 2015 21:42

ja začenjam dopust v petek in upam in molim boga da je vsa elektronika prežvela in je barka ostala v top formi,tko kot je bila prejšnjo nedeljo.
Uporabniški avatar
alesjo
Admiral
Kraj: kras

OdgovorNapisal/-a alesjo » Ne Jul 26, 2015 22:46

polanc napisal/-a:ja začenjam dopust v petek in upam in molim boga da je vsa elektronika prežvela in je barka ostala v top formi,tko kot je bila prejšnjo nedeljo.

Jaz pa jutri začnem z dopustom, v torek registracija barke v piranu, potem pa na jug :D letos pa na lastovo 8)
Uporabniški avatar
bolid
Admiral
Kraj: Novo mesto
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a bolid » Po Jul 27, 2015 07:30

Takole so ŠVASALI v Senju

Slika
Ure dnevi leta tečejo....
Uporabniški avatar
H2O
Admiral

OdgovorNapisal/-a H2O » Po Jul 27, 2015 07:34

V Portorožu je bilo podobno. Kaj takšnega še nisem videl :shock:

Pa je le bila nevihta vseh neviht, kot je napovedal Nikola T... vsaj kar se tiče bliskanja.
al

OdgovorNapisal/-a al » Po Jul 27, 2015 07:47

Upam, da ste vsi živi in zdravi in da Đorđ Clooney tokrat ni izplul
Uporabniški avatar
H2O
Admiral

OdgovorNapisal/-a H2O » Po Jul 27, 2015 07:55

al napisal/-a:Đorđ Clooney

Đorđ Kluni :wink:

Bladzo je šel ponoči ven pogledat in pravi, da je pihalo vsaj tvojih 56 vozlov. Celo v marini je bil konkreten val :shock:
Uporabniški avatar
pajer1
Admiral
Kraj: Ljubljana, Marina Umag

OdgovorNapisal/-a pajer1 » Po Jul 27, 2015 08:45

.

No, mi smo se pa vrnili s potepanja po Jadranu.
Načeloma nič novega, morda kakšen korak nazaj v preteklost, ker je kar nekaj reči slabše urejeno kot pred leti. Ist??? Ni vode!!!! Iž, prazen in pust, pa ne kasirajo priveza na rivi, pa vsako leto več smeti v samotnih uvalah, ki naj bi bile neskončno romantične. Pa, .... morda sem preveč kritičen.
Ribolov je bil pa zelo nepredvidljiv. Tam kjer bi pričakoval ribe jih ni. Saj sem nalovil dovolj, toda za vsako lepo ribo se namučiš. Prijema ni tudi po pol ure. Res je bilo vroče in nedinamično vreme, toda vseeno. Lovil sem od 35-65m globine na različnih lokacijah. Riboni 35dkg plus, so prijemali kot da samo malo mezijo, ne pa konkretno potegnejo prvovrstno vabo. Pa so imeli vsi ulovljeni prazne želodce. Nenormalno veliko ujetih manjših zobatcev na šekah, kjer je bila ciljana riba palamida na lahko panulo. Na 10m globine. Palamid, skuš, šnjurev pa nikjer. V dobrih dveh tednih nisem opazil nobenega rauba na vodi, kar je presenetljivo.
OK, dovolj za danes. Moram uredit-umirit vtise.
Kar je pa "največje presenečenje", je to, da je bilo tukaj na forumu veliko povabil članov na hladno pijačo, samo zastavico bi naj opazil. Zastavice pa nikjer. Tudi z daljnogledom sem iskal mrzlo bevando-zastavico, pa sem moral koristiti lastne zaloge. Tako da ne obljubljajte preveč, če ....

Reportaža sledi v delu leta ko se grejemo pri radiatorjih.

LP

.
pajer 1

Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
tomaz_slo
Admiral

OdgovorNapisal/-a tomaz_slo » Po Jul 27, 2015 10:55

H2O napisal/-a:V Portorožu je bilo podobno. Kaj takšnega še nisem videl :shock:

Pa je le bila nevihta vseh neviht, kot je napovedal Nikola T... vsaj kar se tiče bliskanja.

Ja, ampak k sreči še do Zadra ni prišla... Tudi na Kaprijah nobene morjeplovske zastavice.. A samo na ruto pridete ali kaj :shock:
francelj
Admiral
Kraj: Brezovica

OdgovorNapisal/-a francelj » Po Jul 27, 2015 22:06

Tamle zgoraj je Casaudio zapisal, da ni nobenga srečal. Pol ure po tistem sva se videla na pomolu v Martinščici, hkrati pa je še nek fisherman z Morjeplovsko zastavico izplul iz pristanišča.
So morjeploveci naokoli, so...
Ampak eni imamo samo brezalkoholni radler in vodo :twisted:
Uporabniški avatar
Lure
Admiral
Kraj: Ljubljana - Izola

OdgovorNapisal/-a Lure » Po Jul 27, 2015 22:27

Zaklopatica, Lastovo. Jutri pa proti Veli luki ali do Pakleni...
Uporabniški avatar
theDamjan
Admiral
Kraj: Trebnje - Novi Vinodolski - Jadransko morje
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a theDamjan » Po Jul 27, 2015 22:57

tomaz_slo napisal/-a:
H2O napisal/-a:V Portorožu je bilo podobno. Kaj takšnega še nisem videl :shock:

Ja, ampak k sreči še do Zadra ni prišla... Tudi na Kaprijah nobene morjeplovske zastavice.. A samo na ruto pridete ali kaj :shock:

Vsi snamejo, da deci prišparajo :D
-----------------
***Naj bo vsak dan najlepši!
Uporabniški avatar
kasaudio
Admiral
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a kasaudio » Po Jul 27, 2015 23:27

No, mi smo se pa vrnili s potepanja po Jadranu.
Načeloma nič novega, morda kakšen korak nazaj v preteklost, ker je kar nekaj reči slabše urejeno kot pred leti. Ist??? Ni vode!!!! Iž, prazen in pust, pa ne kasirajo priveza na rivi, pa vsako leto več smeti v samotnih uvalah, ki naj bi bile neskončno romantične. Pa, .... morda sem preveč kritičen.
Ribolov je bil pa zelo nepredvidljiv. Tam kjer bi pričakoval ribe jih ni. Saj sem nalovil dovolj, toda za vsako lepo ribo se namučiš. Prijema ni tudi po pol ure. Res je bilo vroče in nedinamično vreme, toda vseeno. Lovil sem od 35-65m globine na različnih lokacijah. Riboni 35dkg plus, so prijemali kot da samo malo mezijo, ne pa konkretno potegnejo prvovrstno vabo. Pa so imeli vsi ulovljeni prazne želodce. Nenormalno veliko ujetih manjših zobatcev na šekah, kjer je bila ciljana riba palamida na lahko panulo. Na 10m globine. Palamid, skuš, šnjurev pa nikjer. V dobrih dveh tednih nisem opazil nobenega rauba na vodi, kar je presenetljivo.
OK, dovolj za danes. Moram uredit-umirit vtise.
Kar je pa "največje presenečenje", je to, da je bilo tukaj na forumu veliko povabil članov na hladno pijačo, samo zastavico bi naj opazil. Zastavice pa nikjer. Tudi z daljnogledom sem iskal mrzlo bevando-zastavico, pa sem moral koristiti lastne zaloge. Tako da ne obljubljajte preveč, če ....

Reportaža sledi v delu leta ko se grejemo pri radiatorjih.

LP

Dva faniča ki sem jih letos zjutraj peljal, da sta trnke namočila, sta take lepe skuše nalovila, da je še mene prijel za drug let.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov