1. Ruta Morjeplovec.net
Moderatorji: moderator2, moderator, theDamjan
- Novinec
- Admiral
- Kraj: Sailing on the world
- Kontakt:
Jaz grem zraven, počakam na Olibu, bom pa intendant.
lpg
.........................
No, tu si napeljal, El Capitano pa ti je ponudil pomoč za piknik.
Pravzaprav pa sta oba iz iste marine.
Razmišljanje o masovnosti pa deli z 2. Zakaj? Tak je sigurnostni izračun na vse ankete, ki je v povprečju verodostojen. Če pa je večji kot 55%, potem je presegel meje pričakovanja.
Vsi imamo želje po sodelovanju, vendar ko pride dan D, potem se nekateri premislijo, nekateri res ne morejo in nekateri mogoče ne bodo zmogli zaradi recesije.
Upam, da vas/nas bo čim več!
LP
.
lpg
.........................
No, tu si napeljal, El Capitano pa ti je ponudil pomoč za piknik.
Pravzaprav pa sta oba iz iste marine.
Razmišljanje o masovnosti pa deli z 2. Zakaj? Tak je sigurnostni izračun na vse ankete, ki je v povprečju verodostojen. Če pa je večji kot 55%, potem je presegel meje pričakovanja.
Vsi imamo želje po sodelovanju, vendar ko pride dan D, potem se nekateri premislijo, nekateri res ne morejo in nekateri mogoče ne bodo zmogli zaradi recesije.
Upam, da vas/nas bo čim več!
LP
.
"Morje je med vsemi opojnostmi najbolj opojno!"
...........................................................(J.H.)
...........................................................(J.H.)
Novinec imaš prav.
Na koncu se vse obrne.
No jaz pridem, razen če ne bo neko ekstremno hudo slabo vreme, ampak mislim, da v tistem času to nebi smelo biti. S tem slabim vremenom mislim burjo ali jugo vsej 2-3 strelice.
Je pa tudi res, da upam da dobim tisti petek dopust, še bolj močno pa upam, da ga dobi moja boljša polovica,
ker drugače mi preostane samo to, da štartam v petek zvečer in vas nekje dohitim 
Na koncu se vse obrne.
No jaz pridem, razen če ne bo neko ekstremno hudo slabo vreme, ampak mislim, da v tistem času to nebi smelo biti. S tem slabim vremenom mislim burjo ali jugo vsej 2-3 strelice.
Je pa tudi res, da upam da dobim tisti petek dopust, še bolj močno pa upam, da ga dobi moja boljša polovica,
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti