Dado napisal/-a:no se opravičujem kategorija je B+E
širina je pa 2,50m dovoljeno pa je 2,55m torej mislim da bi moralo biti ok

Ta mi je res všeč, malo lepotnih popravkov in preureditev in to je to

Takega podviga se loti samo v primeru, da imaš kar nekaj orodja in znanja, da boš zadevo lahko v večini vzdrževal sam. V nasprotnem primeru boš bankrotiral na mojstrih. Verjemi, da tudi če imaš vse tiptop porihtano in poservisirano, se ti lahko nepričakovano v kaki uvali zjutraj zgodi, da boš ves črn od šmira, preden se boš kam premaknil.
Jaz bi prej vzel nekaj manjšega, da ga lahko res vlečeš z osebnim avtom (okoli 6m) in ga lahko šraufaš doma na dvorišču. Kak razsut bayliner 2052 se da že poceni dobit. Na njem bi po mojem mnenju dobil dovolj prepotrebnih izkušenj, da potem lažje preklopiš na kaj večjega.
Za sabo imam obnovo baylinerja 1952, da je sedaj res porihtan, pa ti povem, da sem se (ob službi in dveh malih otrocih) matral dve leti, da o nerazumnem finančnem vložku sploh ne govorim.
Dobil sem pa toliko neprecenljivih izkušenj, da se že pogledujem z nekaj večjim, ampak ne totalno razsutim. Raje ostanem pri svojem še eno sezono, kot pa da si navlečem novo jamo brez dna domov, kar ta na bolhi, roko na srce, je,
Lp, Abakus