@Marjan Tomki
Ne bodi tako prizadet, če se pošalim na račun tvojega mini-12 (prvič pravzaprav).
Kar se mojega nakladanja tiče in jaz res nakladam- to priznam je pa tako, da super da tukaj sploh še kdo naklada, ker bi bil forum sicer že zdavnaj mrtev ali pa bi umrli mi, nakladači, ki morda nismo ali ljubitelji dolgih objav ali pa specifično tehničnih tem.
Torej za vsakogar mora biti nekaj. In očitno po številu ogledov je npr. tema Tralala ena bolj branih pa čeprav povsem nekoristnih. Jaz gledam na to kot nadomestek čvekalnice, ki jo ta forum seveda ne premore.
Kaj si mislim o forumu sem EDINI odkrito napisal
v tej temi (link) namesto, da se skrivam kot skriti uporabnik in namesto, da uporabljam zasebna sporočila. Bodi pošten in priznaj, da je vsaj kdo nastavil ogledalo.
Večina jih je ostala tiho (kako tipično slovensko), nekateri se niso želeli izpostaviti pa so poslali ZS, nekaj jih je tudi komentiralo z namenom, da se kaj izboljša. Pa da ne bi pogreval tega...
Kaj si mislijo drugi o meni pa lahko delijo na forumu, lahko tudi osebno (do sedaj še nisem odklonil kave; celo na srečanje sem prišel):
Zato ne vlači v svoje objave, kaj si mislijo drugi. Bodo že povedali, če bodo hoteli.
Niti ne vem zakaj jih poimensko izpostaviš? Ima to kakšno težo oz. kakšen je namen? Ali se počutiš osamljenega? Ni potrebe.
Menim, da je tvoje pisanje prostih spisov odgnalo s foruma več članov, kot moje nabijanje v ZA TO PRIMERNI temi, kot je ta.
Ampak to je težko ugotoviti zato debate v to smer niso produktivne in se jih ne mislim udeleževati.
Kot sem ti napisal zadnjič
v temi Lifejacketje prav, da imaš malo samokontrole, če te že kdo opozori na to.
Tudi mene zanese in ne bom nič jezen, če me kdo prosi, da malo umirm konje.
Lahko tudi povsem. Tudi to sem enkrat ponudil in še vedno velja. Brez samopomilovanja.
Ampak na koncu debatiranje o tem nima veze.
Nekateri si gremo pač na živce in nič ne bo tega spremenilo. Nima se smisla jeziti. Bistvo je, da nismo žaljivi.
Še vedno mislim, da je škoda, da tukaj ni resnega moderiranja, ki bi imelo neko rdečo nit. To bi lahko pomenilo, da bi me odrezali s foruma. Lahko bi pa tudi tebe (v neki drugi zgodbi, ne tej v kateri ljubiteljsko urejaš ta forum za kar ti gredo vsekakor zasluge)
Vse dobro.