Novi Cenik marine Tribunj
http://www.marinatribunj-adriatiq.com/hr/cjenik
Cene priveza 2016
Moderatorji: moderator2, moderator
-
Bouges Nina
- Admiral
riggo napisal/-a:v umagu je marina aci še ceneje boš prisel skozi če boš uzel navtični vez na boji jaz mam jadrnico tam pa sem za 29 fitov plačal 6900 kun letno zdaj sem pa jo dal pisat na domacina pa plačujem 320 kun letno
Prav zanimivo, mi za isto dolžino na tamkajšnjih bojah plačujemo skoraj še enkrat več
Ali nas nat... ali pa je to spet ena od bark, ki ima v vpisniku meter krajšo dolžino kot v lastnikovih očeh. Hmmm. Pa brez zamere, ampak me res zanima.
navtik_borut napisal/-a:Ne najdem plana marine, da bi preveril.. A je to spodaj, kjer meji na kamp?
Če ja, je tam fajn, ker imaš avto in sanitarije čisto zraven. Edino v sezoni je malo hrupno, ko mladi okupirajo kamp.
So pa te moje izkušnje izpred 20 letMogoče sedaj več ne držijo..
Ja to je tam proti kampu....kot je pisal sailord so tam res na koncu smeti, tako da bo treba poizkusit dobiti nekje od zacetka-sredine ... no bomo videli kako pa kaj...
V Umagu ima komunalne veze in boje čez lučki kapetan Davor (GSM na zasebno), ki je nadomestil V. Roto, ki je odšel v zaslužen pokoj.
Do lanskega leta ni bilo problem dobit priveza za letos pa ne vem. Sam imam sedaj privez urejen v marini.
Je pa tako, da je za rezervacijo komunalca v Umagu že skrajni rok, če že ni pozno. Privez je med črpalko in marino in je varen pred vsemi vetrovi. Za vandalizem tam ne vejo kaj je to. Jaz sem privez vedno urejal že januarja. Lansko leto konec februarja pa sem že skoraj izvisel ...
Do lanskega leta ni bilo problem dobit priveza za letos pa ne vem. Sam imam sedaj privez urejen v marini.
Je pa tako, da je za rezervacijo komunalca v Umagu že skrajni rok, če že ni pozno. Privez je med črpalko in marino in je varen pred vsemi vetrovi. Za vandalizem tam ne vejo kaj je to. Jaz sem privez vedno urejal že januarja. Lansko leto konec februarja pa sem že skoraj izvisel ...
Pozejdon,
Grem spet na morje, da se spomnim kako diši morski zrak, da vsaj malo znebim se vsakdanjih debat ...
Grem spet na morje, da se spomnim kako diši morski zrak, da vsaj malo znebim se vsakdanjih debat ...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta