varjenje glave
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Trikrat sem prebral vse skup pa ne vidim kaj bi lahko bilo narobe
porka drek se trudim pa pišem iz lasnih bogatih iskušen in vam poskušam kaj prišparat z razlago kako kaj kvalitetno popravit... že itak malo pišem pa še to ne bom več...
pol se pa sprašujete ZAKAJ ?
^^^^^^^^^^^||
|______________||'""|""\__,_
|UNION_je zakon!!||__ |__|__ |)
I(@) |(@)"""**|(@)(@)****|(@)
|______________||'""|""\__,_
|UNION_je zakon!!||__ |__|__ |)
I(@) |(@)"""**|(@)(@)****|(@)
- habibi Vll
- Admiral
- Kraj: LJ.Vižmarje
Ja itak,da sam ne varim,dam tja kjer znajo.Samo do sedaj nisem imel z vrajenimi glavami nikakršnih problemov.Pa mi je Jerman varil motoglave zračno hlajene,vodne pa sem nosil v Zagreb na robotsko ,pa tudi gus glave in stvari laufajo.
Prikolice,to je druga muska.Pri glavah je itak tako,če ti varilec reče,da ni sigurno,da bo držalo,pol pa druga glava.
Itak pa vsak najprej uprša,a se da-kolk pa stane
Tako,da rešitev je ena ali druga.

Prikolice,to je druga muska.Pri glavah je itak tako,če ti varilec reče,da ni sigurno,da bo držalo,pol pa druga glava.
Itak pa vsak najprej uprša,a se da-kolk pa stane
mašinfirer
- habibi Vll
- Admiral
papa napisal/-a:Trikrat sem prebral vse skup pa ne vidim kaj bi lahko bilo narobeporka drek se trudim pa pišem iz lasnih bogatih iskušen in vam poskušam kaj prišparat z razlago kako kaj kvalitetno popravit... že itak malo pišem pa še to ne bom več...
pol se pa sprašujete ZAKAJ ?
Papa, ne se sekirat,vsi imamo kake izkušnje in probamo vask po svoje pomagat,pa če to kandidat,ki pomoč potrebuje ,sprejme ali pa ne,proba se pa.
mašinfirer
Jaz sem hvalezen za vsako mnenje.ne rabite se pa zdaj pretepat glede tega
vsak ima svoje mnenje in jaz spostujem vsakega ki ima kaj za napisat in svetovat.bom dal varit verjetno v maribor ker sem iz okolice in tam je institut za varilstvo.so mi varili ze vodno crpalko od bagerja in drzi tako da bom probal tam.ce ne bo drzalo pa novo glavo.tud ne bom hin zaradi tega.navtika je pac dragi hobi 
- habibi Vll
- Admiral
kr3mn1 napisal/-a:lej kaj si naredu, papa je zdej zmeden.
ne me narobe zastopit haibibi, napisal si kot da je to tvoj kruh in da brez panike tapru za voglam lahk zasvasa.
Daleč od tega,da bi bil tu moj kruh,po poklicu sem kurjač,šraufanje pa hoby-zabava,kot večina,kot verjetno tudi ti.Tu ni nobene zamere ali kaj podobnega.
mašinfirer
- habibi Vll
- Admiral
- habibi Vll
- Admiral
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 58 gostov