z prijatelji se odpravljamo začetek Aprila na morje, da otvorimo ribiško sezono in sicer nekje na kvarner. Iščemo namreč apartma kateri ima tudi čoln. Pred kakšnim letom sem na tem forumu zasledil odličen apartma kateri je imel še čoln za Big Game fishing
Apartma s čolnom
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
Apartma s čolnom
Pozdravljeni,
z prijatelji se odpravljamo začetek Aprila na morje, da otvorimo ribiško sezono in sicer nekje na kvarner. Iščemo namreč apartma kateri ima tudi čoln. Pred kakšnim letom sem na tem forumu zasledil odličen apartma kateri je imel še čoln za Big Game fishing
Ali pa če kdo pozna kaj podobnega, ni pa nujno da je čoln za Big Game lahko je karkoli
Najlepša hvala za pomoč !
Mislim, da se v Malinski s tem ukvarja sorodnik od mojstrice, ki izdeluje ključe. Ko sem dal izdelat rezervne kluče, je tekla beseda o tem, da rentajo čolne za ribičijo, če je potrebno pripravijo tudi vabe, ali celo orgabizirajo ribolov.....evo, sem našel njeno tel št.:00385 915 148 635 Jasna. Pokliči, pa povprašaj....
mirno morje
-
adriaticsailor
- Poročnik bojne ladje
Najem tega apartmaja v Malinski se res splača. Super ogrevan apartma za 4 do 6 oseb+ plovilo za ribolov. Lastnik ti bo brez zadržkov zaupal kje ujeti lignje, kje zobatce, tudi palamide itd. Zanimivo, ampak niti malo ne skopari z informacijami.
Čez zimo ponuja tudi ribiške pakete za čez vikend.
LP
Blaž
Čez zimo ponuja tudi ribiške pakete za čez vikend.
LP
Blaž
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost